Min vardag

En överraskning…..

Jag har haft en bra dag i skolan men min plan om att inte plugga dagen innan tentan sprack rejält. De två områden som jag tänkte skulle vara lugnt med är två riktiga mastodontföreläsningar. Så jag känner att jag behöver gå igenom båda. Av erfarenhet vet jag att det sista vi går igenom alltid kommer med på tentan. Så det är bara att göra ett sista ryck med det.

Men först vill jag berätta om utbildningen i MR-säkerhet. Föreläsaren var enormt duktig, det märktes att han kört samma föreläsning många gånger. Vi fick veta mer om hur magnetkameran fungerar och vi fick även testa magnetfältet som alltid är igång runt kameran rent praktiskt. Jag kände mig som superwoman när tennisbollen (med skruvar i) som jag höll i drogs in i kameran. Jag var dock rädd att jag av kraften skulle tappa tennisbollen. Jag har fått en djupare förståelse kring varför det är så viktigt med säkerheten och vad som kan hända om metaller kommer in i rummet som inte ska vara där. Det är starka krafter och när det ska tas bilder är magnetfältet ännu starkare om jag förstod saken rätt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En överraskning…..

  1. Kan tänka mig att det är starka krafter i MR. Har själv aldrig gjort en sådan röntgen. Hoppas det går bra för dig på tentan och att du känner dig nöjd efteråt. ❤️

Lämna ett svar