Min vardag

Tentadag

Ångesten är total idag. Jag är i grunden en positiv person men det där var jobbigt att få två stora föreläsningar dagen innan tenta. Jag läste igenom båda föreläsningarna en gång igår kväll då jag kände att jag i alla fall ville titta på materialet en gång. Men ska man gå in djupt och berätta om sårläkningens faser så kommer jag misslyckas med den frågan. Försöker peppa mig med att hela tentan kommer nog inte handla om sår. Det finns ju så mycket annat som vi gått igenom också. Trauma, brännskador, neurokirurgi, organdonation, thoraxkirurgi och en hel massa annat. Utöver tentan ska vi gå igenom inlämningsuppgifterna och prata examensarbete. När jag fått klartecken för min idé kommer jag berätta vad jag ska skriva om. Sett till terminstiderna kommer jag inte ha något jullov att tala om, terminen fortsätter till sjunde januari och så börjar termin 4 åttonde januari. Men efter dagens bravader tänker jag ändå ta en paus på minst en vecka. Mitt huvud behöver vila om inte annat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Tentadag

  1. Ja men förstår att du beh vila. Håller med oxå att de borde inte bara utgå från sår. Håller tummarna för tentan, det kommer att gå bra

Lämna ett svar