Fotboll - Min vardag

En sammanfattning av dagen

  • Gick en morgonpromenad med Rickard ute i skogen, en nätt runda på nästan fyra kilometer.
  • Jag har inte ont i min muskel längre som jag pratade om häromdagen. Kändes inte som att det skulle bli en kortvarig skada så det är skönt att ha fel.
  • Varit ute och dömt fotboll.
  • Känt mig snabb och inte som en långsam lufs.
  • Vågar jag skriva det men för tredje (!!!) matchen i rad tappar jag balansen och trillar under matchen. Det har gått troll i det där…. Första gången det hände var i min herrseniormatch förra veckan. Släpper en jättefin fördel (det vill säga att det sker ett regelbrott men jag väljer att inte blåsa för att spelaren har chans att göra mål). Och mycket riktigt, spelaren gör mål och jag snubblar på något sätt på mig själv. Ska inte pilates ge kroppskontroll…..? 😛

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En sammanfattning av dagen

  1. Skönt att din muskel känns bättre.
    Men tråkigt att det gått troll i ditt snubblande på dig själv när du dömer match 😲. Vi får hoppas att det var sista gången det hände nu 😉😀.

Lämna ett svar