Min vardag - Pilates

En sammanfattning av min dag

Nu ligger jag i sängen och tänkte försöka somna tidigt. Jag har nämligen planer för min morgon. Jag har plockat fram kläderna jag ska ta på mig, förberett löpbandet med mina skor och en bok jag ska läsa medan jag promenerar. Såklart är det en skolbok. Jag ska läsa mer kring A-E, grunden i allt akut omhändertagande. Planen är trettio minuter promenad och trettio minuter pilates. Om jag skriver det här är risken mindre att jag låter latmasken styra. Bäst att passa på med fysisk aktivitet när jag känner mig pepp på både det ena och det andra.

  • Vaknade pigg tidigt imorse.
  • Tagit fram min snöflingeduk och min fina ljusstake.
  • Dagens träning blev ett lopp. För sjunde gången sprang vi Jätten Bule-löpet och återigen kommer jag på den plats jag alltid brukar. Konstigt det där måste jag säga.
  • Svarat på kommentarer.
  • Tog fram en video med min favoritinstruktör på PilatesAnytime och tränade trettio minuter pilates.
  • Pluggat lite halvengagerat. Skrev några reflektioner och har läst en del sidor men huvudet har varit någon helt annanstans. Skriva samtidigt är ett måste för fokus. Ett annat sätt för fokus är att göra som min plan som jag har för morgondagen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En sammanfattning av min dag

  1. jag är dålig på att förbereda mig så… vaffö löpband och inte promenad ute, dagsljus och frisk luft bra för sömnen. Kollat sonens katt, de i Astrid Lindgrens Värd, ska promenera hem nu i min favoritregnkappa, mysigt även på kvällen gå ut i mörkret när vinden viner 🙂

Lämna ett svar