Min vardag

En vilsen smultronplanta

Dagens jag i spetstopp från HM och rosa brallor från jag vet inte var. Men de är stora sommarfavoriter!

Varit på jobbet, min plan var att flexa ut tidigare men vi hade möte på eftermiddagen och så blev det lite annat pyssel. Så det blev inget med det. Men det gör inget.

Vi har börjat med omvårdnadsansvarig undersköterska så det blir mycket dokumentation. Sådan dokumentation som sköterskan tidigare bakat in i sina anteckningar. Jag tycker om att dokumentera faktiskt, känner då att jag också gjort något på jobbet. Alltså allt jag nu skriver är sådant som jag gjort tidigare också såklart men nu blir det tydligare. Jag ser bara fördelar, kvaliteten i dokumentationen blir så mycket högre när alla professioner är med.

Nu när jag kom hem bytte jag om till träningskläder och eftersom foten känns okej ska jag faktiskt träna. Jag har abstinens efter att få springa. Ska skriva klart det här inlägget och hälsa på hos mina bloggvänner. Därefter blir det att springa. Får se var benen bär mig, lugnt eller intensivt eller kanske mittemellan. Oavsett vad så blir det bra. Yes, jag kommer lyssna på kroppen, vill inte foten så kommer jag vara klok och träna något alternativt. Pilates till exempel, det var länge sedan nu.

Igår hade jag en riktig utedag. Rensade stenplattor, filurade över livet och njöt av sol och värme. Kvällen bjöd på kompishäng med J och E och så grillade vi kött. Jag åt resterna till lunch idag. Så gott ju! Påminde mig nu om att jag glömde min bearnaisesås på jobbet. Får ta med den hem imorgon istället.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En vilsen smultronplanta

  1. Åh att grilla kött och att sedan äta det är så gott! Älskar grillat så gott nu på sommaren. Visst var det härligt väder igår men idag är det mest grått tyvärr 🙂

Lämna ett svar