Min vardag

Ett besök på Klaghamnsudden

Igår var vi på utflykt hela familjen. Jag satt i bilen och repeterade anteckningar från tidigare terminer. Kände mig en aning frustrerad till att flera av klasskamraterna fått återkoppling på sitt examensarbete och jag visste inte ens om mitt arbete kommit fram. Jag har nämligen inte fått någon bekräftelse på att det är mottaget. Fick till slut tag på läraren som berättade att mitt arbete inte kommit in. Jag som väntat tre veckor på feedback. Stressen och pressen blev hemsk! Satt nästan och grät i bilen. Kändes så fruktansvärt jobbigt.

Vi åt först lunch tillsammans och därefter drog vi till en udde. Vi hade världens tur med vädret. Under hela resan regnade det och på sina ställen var det mycket vatten på vägen. Jag satt och grubblade över vilket väder jag egentligen dragit ut min familj i. Men lagom till vi kom till udden hade det spruckit upp och det var fantastiskt vackert väder. Vi sa allihopa att vi vill åka dit en varm sommardag.

Efter besöket spelade vi biljard och shuffleboard. Brukar bara spela shuffleboard med jobbet så det var kul att spela med Alex och Ida. Rickard spelade biljard med Samuel.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Ett besök på Klaghamnsudden

 1. Hoppas verkligen att det löser sig med ditt examensarbete. Tycker bara det är märkligt att ingen hört av sig innan. tre veckor… Har dom inte saknat ditt arbete? Men som sagt, hoppas det blir bra i slutändan för du har säkert lagt ner hur mycket arbete som helst. Jag kommer ihåg hur mycket som krävs av en när man studerar, även om jag inte gjort det på några år…
  Att spela shuffleboard är så roligt men något jag gör alldeles för sällan. Fina bilder från er utflykt! Skönt att solen tittade fram till slut.
  Önskar en fin helg!

  1. Visst är det konstigt att de inte skrivit och undrat. Men de tänker väl att det är en vuxenutbildning så det är mitt ansvar. Men hur ska jag kunna veta. Jag utgick i allafall från att min idé är bra nog och har skickat in det igen med det nya jag skrivit. Är inställd på att ändra men jag hoppas på att jag inte ska behöva ändra allt i alla fall.

 2. NI är såååå fint par tillsammans!!! Åsså bara ÄLSKAR jag din mössa:-)
  Inte roligt att ditt examensarbete inte kommit fram, men det var väl ”bara” att mejla det en gång till. För visst lämnar man uppsatser och examensarbeten in via mejl nuförtiden!!!? Gissar att det inte var läge att påpeka att examensarbetet ”kanske” hade hamnat i skräpposten…

  Totalt sett en riktigt lyckat dag skulle jag säga. Inte ofta man få med sig 20-åringar, tonåringar och 12-åringar på utflykt.

  1. Visst är den fin. Har haft den sedan 2007 och det är fantastisk kvalitet. Nej det var inte kul, har skickat in en ny kopia med det nya jag skrivit. Hoppas på att jag inte behöver ändra allt för mycket….

 3. Men så tråkigt att de inte hade fått in ditt arbete. Men du måste väl få skicka in det på nytt?
  Vilken mysdag ni hade i alla fall. Och att vädret sprack upp tills ni kom fram.
  Carin

 4. Så vacker plats! Och vacker familj dessutom!
  Hoppas nu att allt ordnar sig på bästa sätt med ditt arbete som tydligen inte kom dit det skulle. Jag håller tummarna för att allt faller på rätt plats för dig. Jag förstår gråten i halsen..usch, så jobbigt.
  Ha det gott!

Lämna ett svar