Min vardag

Ett foto i timmen- EFIT

Godmorgon! Idag tänkte jag att du ska få följa med mig genom gårdagen i bilder. Jag själv tycker att det är roligt att läsa den typen av inlägg så hoppas du gillar det med. Dagens planer är att vara i skolan hela dagen. Vi ska starta den här terminen med 4 timmars etikföreläsning sedan gå in på avancerad ventilation. Det blir en bra första dag!

07:00 Mitt hörn i soffan. Här sitter jag nu redo för att ta tag i mina studier. Jag har ett organiserat kaos omkring mig när jag pluggar.
8:00 Under den här timmen har jag ätit frukost och grottat ner mig i kroppens reaktioner vid sepsis.
9:00 Bloggpaus, skrev några rader på min söndagslista och publicerade det med. Det är det inlägg som oftast tar mest tid. Tog även en sväng i blogglandia innan jag fortsatte med mina studier.
10:00 Tar en nocco innan det är dags att återgå till studierna. Har även lyssnat lite på Ida när hon berättar om sina ”kwamis” och Miraculous.
11:00 Solen sken in så vackert och det var ju synd att stänga ute solen. Men jag såg ingenting i min bok så jag var tvungen.
12:00 Den ständiga frågan är vad vi ska äta till lunch. Till slut tog jag fram pommes och så fick det bli hamburgare till det. Nästa fundering var om jag ska träna före maten eller efter. Skjuta upp eller få det gjort, det är frågan.
13:00 Bestämde mig för att få det gjort så jag sprang fem jobbiga kilometer. Löpbandet går bara i uppförsbacke så det blir jobbiga träningspass. Men det är ju då det ger det där lilla extra peppar jag mig själv med.
14:00 Barnen spelar UNO och därefter åt vi lunch.
15:00 Mycket plugg idag. Känner mig stolt över min disciplin. Jag kan när jag vill.
16:00 Selfietime 🤗🤪 och fokus på plugg. 😎
17:00 Eftersom jag varit så duktig med studierna hela dagen tog jag en rejäl bloggpaus. Tog en bild på ett inlägg jag läste hos Madeleine.
18-20:00 Jag kan ha ”råkat” fastna i en rolig komediserie: dog with a blog. Hur kul som helst.
21:OO Har roat mig med att städa båda badrummen och bokhyllan i sovrummet. Det tog en timme att få ordning på det hela.Boken med trasig rygg är Hunger games. Så bra ju!

22:00 Jag tog också tag i och städade min garderob. Jag borde nästan ha som princip att jag inte får använda något av mina träningstights förrän jag haft alla en gång. Hittade en massa godbitar som jag glömt bort nu när jag bara använder mina nya tights. Med andra ord skulle jag också kunna ge bort tights utan att sakna dom det minsta….. Med dessa två bilder avslutar jag gårdagens EFIT. Hoppas att du gillar att få ha hängt med mig så här under dagen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Ett foto i timmen- EFIT

Lämna ett svar