Min vardag - Söndagslistan

Söndagslistan vecka 2

Godmorgon! Jag vaknade av mig själv strax innan sju och jag känner mig riktigt pigg idag. Bäst att smida medan järnet är varmt tänkte jag så jag satte mig direkt för att plugga. Har gått igenom nästan hela kapitlet kring infektion nu men det tar tid när jag antecknar samtidigt. Ute ser jag en blå himmel, hur härligt är inte det. Nog om det. Det blir en kort söndagslista den här veckan.

Känsla: Jag har varit så trött eftersom det varit svårt att komma ner i varv. Men annars har jag haft en bra vecka och jag har mått bra.
Väder: Det har varit en riktigt grå och regnig vecka. Någon minut här och där har jag anat solen.

Bilder fån veckan:

Mina positiva från veckan.

  • fick ett sådant fint omdöme av en av tjejerna på IVA. Det värmde mitt hjärta.
  • mysigt att fira Alexanders födelsedag i onsdags.
  • bra träningsvecka men det har varit tuffa pass.

Träning: Det har varit en bra träningvecka. Jag har fått till tre pass löpning och två lite längre pass pilates (om jag nu inte räknat helt fel.) Jag har även fortsatt med min pilatesvarjedag-utmaning. Med fail på en dag men äsch, jag hänger inte läpp för det.

Veckans mest lästa inlägg:

En klapp på axeln

Alexander 16 år

En sammanfattning av gårdagen

Veckans instastories:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Söndagslistan vecka 2

  1. Roligt att du fick fint omdöme av en tjej på IVA. Förstår att det värmde. Det måste vara så att du gör något rätt. Jag har insett att man måste anteckna om man pluggar. Däremot var jag värdelös på det men det var nog min ADD som visade sig då jag inte hade någon medicin mot ADD då jag pluggade sista gången.

  2. Vad härligt att du har gjort en hel del träningspass och hoppas att du snart känner dig piggare. Jag har också känt mig väldigt trött på senaste tiden och saknar dagsljus. Kramis <3

  3. Du har hunnit med en hel del under veckan Härligt att vakna utvilad Jag trodde jag försovit mig och missat både invägning och tiden hos PTn 🙂 Sen kom jag på att det var söndag och det är i morgon jag ska vara där

  4. Vad roligt att du fick fint omdöme som värmde ditt hjärta. Det är underbart att det är blå himmel efter allt regn som har varit den här veckan. Vilken bra träningsvecka, min träningsvecka blev inte bra får ta igen de när jag känner mig frisk

Lämna ett svar