Min vardag - Pilates

45 minuter pilates och hittade fokus till slut

Jag tog tag i mig själv till slut med mina studier. Så jag har läst det sista kring basgruppsuppgiften kring njuren. Tog tag i nästa fråga med som handlar om sepsis. Har varit inne och nosat på det området tidigare men har ett helt kapitel kring sepsis och infektion som jag helt missat. Eller kanske två om man räknar med kapitlet i intensivvårdsboken. Det blir morgondagens projekt.

Ikväll tränade jag 45 minuter pilates, det var ett sånt där bra pass med fokus på armar. Jobbiga armhävningar och arabesquer. Ville bara strunta i det men det är ju den typ av övningar mina armar behöver.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “45 minuter pilates och hittade fokus till slut

Lämna ett svar