Min vardag

Svårt att komma igång

Jag kommer inte till skott idag. Har tänkt att plugga men jag har lite beslutsångest var jag ska börja. Om jag ska fortsätta med njurarna eller om jag för skojs skull ska repetera lite. Det är tur att jag är ledig idag så jag har hela dagen på mig att fundera. 😛 Jag ska iallafall skriva klart loggboken från de första dagarna på praktiken. Igår gick jag med en undersköterska som ställde ett gäng kluriga frågor under kvällen. Lite ställd blev jag först men när jag fått fundera lite så prickade jag ändå in det som hon var ute efter vilket kändes bra. Nu kommer jag inte vara på praktiken förrän på torsdag då jag är ledig i helgen och sedan är i skolan måndag-onsdag. Ska bli kul att få träffa mina klasskamrater igen. Vad ska du göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Svårt att komma igång

  1. Det är verkligen de dagarna man inte vet hur man ska lägga upp eller vad man ska göra! Hoppas det gick bra tillslut iallafall! 🙂 ha en fortsatt fin helg! Kram <3

Lämna ett svar