Min vardag

En sammanfattning av gårdagen

Godmorgon! Hoppas att du mår bra, jag är lite trött, annars är det bra med mig. Jag började skriva på det här inlägget på tåget. Nu sitter jag i personalmatsalen på IVA och skriver några rader. Funderar lite på hur den här dagen kommer bli. Jag har haft två lugna pass nu och man vet ju aldrig på förhand hur patienterna kommer må.

 • En fundering från gårdagen: spelar det egentligen någon roll med ett G eller VG? Jo men för mig gör det faktiskt det. Bakom ett VG ligger det mer kunskap. Sen kanske inte chefer bryr sig om betyg utan mer bara att man har kompetensen. Men vad vet jag.
 • Dag 6 på min #pilateseveryday blev ett gäng stående övningar. Finns på min sida Hannas Pilates på Facebook.
 • Jag satt en stund och pluggade på om övervakning av njurarna.
 • Tog tåget till och från praktiken och fick mig en härlig promenad. Om än blöt då regnade på vägen hem…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En sammanfattning av gårdagen

 1. Klart att ett vg innebär att man har mer kunskap så jag förstår hur du menar. Jag måste kolla in din pilates sida och gör ett pass av de med efter jag har gjort yogan. Jag ser att snön hos er också har regnat bort. Jag är så glad att jag hann ta med Loui ut och åka snowracer i helgen som var

 2. Det är nog inte så vanligt att en arbetsgivare tittar så noga på betygen men för egen del känns det bra. Ett VG visar ändå på att man har goda kunskaper vilket inte är fel.

 3. Tycker som du, Godkänd är bra men VG är lite mera.
  Svårt att göra övningar här på mattan nu när vi har en liten valp. Hon tror det är lek på G hela tiden.
  Skönt att det var på hemväg som regnet kom i alla fall.
  Carin

Lämna ett svar