Min vardag

En klapp på axeln

Igår kväll fick jag resultatet på min tenta. Men jag läste mailet sent så efter det kunde jag inte sova. Det är med andra ord en trött tjej som sitter här. Men jag är så stolt över mig själv och måste ge mig lite beröm. Högsta betyg på alla uppgifter och samma sak med tentan. Jag är så nöjd och så glad. Nu tänker jag lämna första terminen bakom mig och gå all in i termin två.

Idag ska jag träffa läkaren för min mage som ibland gör så fruktansvärt ont, när jag kommer hem igen ska jag träna lite pilates och ikväll är det praktik som står på schemat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “En klapp på axeln

Lämna ett svar