Min vardag - Personligt

Jennys söndagsutmaning

Jag fastnade i blogglandia idag, dels med att läsa andras inlägg och sedan svara på kommentarer på mina inlägg. Eftermiddagen/tidig kväll har dock spenderats med skolböckerna. Jag har läst om respiratorinställningar, komplikationer vid respiratorvård och gått över till att läsa om neurointensivvård. Blev faktiskt klar med det avsnittet så i morgon ska jag hugga tag i övervakning av njurfunktionen.

Jag tog en liten pluggpaus och tränade 25 minuter pilates. Kändes gött att sträcka ut på mattan. Därmed kan jag sätta check på dag på min pilatesstreak. Jag har tänkt att försöka hänga i januari ut. Förhoppningsvis har det då blivit en ny rutin att jag inte behöver anstränga mig så mycket för att det ska bli av med min pilatesträning.

Medan jag läste färdigt det sista plockade Rickard och Ida ner julen. Helt plötsligt blir det så tomt på grejer och det får plats så mycket mer. Jag plockade fram en del av porträtten på barnen och ställde fram på bänken i vardagsrummet. Det är något jag gillar, att fylla rummet med bilder på min fina och älskade familj.

Från en sak till en annan. Jenny har börjat med en ny söndagsutmaning som hon delar med sig av på bloggen. Ikväll tänkte jag vara med genom att svara på dagens frågor.

 1. Vad tycker jag om hos mig själv? Jag tycker om mina ögon och att jag är bra på att lyssna. Jag tycker även om att jag har lätt till skratt och inte tar allt så allvarligt hela tiden.
 2. Tre saker som gör mig unik: Mitt pilatesintresse, att jag är sjukt envis när det är något som jag verkligen tror på och att jag vågar stå upp för det som jag tror är rätt.
 3. Vad är jag bra på? Egentligen tycker jag att jag är bra på mycket. Jag är stark i det jag tror på, jag är grym på mitt jobb och jag har ett bra bemötande mot människor som jag möter. Jag är bra på att ta tag min träning när motivationen är någon helt annanstans.
 4. Vilka egenskaper tror jag att andra ser hos mig? Jag hoppas att andra ser mig som en snäll och glad person. En person som vill andra väl.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Jennys söndagsutmaning

 1. Vad bra att du blev klar med det du skulle plugga. Så du kan börja på annat.
  Snällt av din sambo & dotter att plocka ner julen 🙂👍.
  Skönt att ta ett break från pluggande & köra lite pilates.
  Mm. fint att ha bilder på din familj uppe på väggen.

  Mm. Jenny hade/har bra punkter som man får tänka lite själviskt på vad Jag tycker om hos mig själv & så 🙂.

  Hoppas att veckan har startat bra! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Jag nu är julen verkligen över. Vi plockade bort julen på basen igår också. Den där utmaningen ska jag göra då jag tycker den är väldigt bra. Kul att du tränar pilates varje dag.

 3. Åh vad roligt att du svarade på frågorna i ett inlägg. Jag ska verkligen fortsätta att dela uppdragen och någon gång kanske jag delar med mig av det jag skriver också 🤩

Lämna ett svar