Barnen

Alexander 16 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är Alexanders födelsedag, hipp hipp hurra! Hela 16 år fyller Alexander. Igår var vi på handledarutbildning så att han får börja övningsköra med mig. Det är inte klokt ju. Vi tog tåget hem från utbildningen igår och på vägen från station så pratade vi om stjärnor och han fick briljera med sina kunskaper kring stjärnor, svarta hål och Einsteins relativitetsteori. Alexander förklarade dessa ting så fantastiskt bra. Jag är imponerad och så stolt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Alexander 16 år

 1. Grattis till Alexander på hans 16 års dag!! 🎉🥳. Det är visa saker i livet som man hajar till vid barn ålder. Tycker jag. Det är när dem börjar skolan, tar studenten & går kurs för att köra bil 😊.
  Vad mysigt med en mor & som utflykt. Förstår att ditt mamma hjärta smälte & blev stolt när han prata om stjärnor & så 🤗

  Hoppas att du mår bra. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Grattis till er båda!

  Tack för din kommentar om kulturell appropriering! Jga kan inte alls kommentera just nu på men egen blogg, fattar inget. Men tack för din kommentar. Jag håller helt med om denna andrahandskränkning. Det, om något, är kränkande att folk inte får bli kränkta själva om de nu vill utan någon välmenande typ ska känna sig kränkta åt dem i tid och otid. .

 3. Härligt med en 16 åring i huset – de små blir stora fort. Vi har snart en 5 respektive 9 åring i huset och det känns helt sjukt att det gått så långt tid – vad kul med övningskörningen med

 4. Så spännande att börja övningsköra ! Hoppas det går bra:D ! Jag tycker det är jätte intressant med stjärnor och universum överlag☺️☺️ känns som det inte riktigt finns ett slut om de:)

 5. Då får man säga grattis till födelsedagsbarnet.
  Så roligt att kunna få börja övningsköra med.
  Ha en fortsatt fin kväll.
  Carin

 6. Så roligt att han blivit så stor. Jag visste inte att man kunde börja övningsköra vid 16 års ålder. Ett stort grattis i efterskott från mig.

 7. Stort grattis till Alexander. Ja att börja övningsköra är stort. Nu är det väldigt många år sen för mig då jag övningskörde med barnen. Yngsta blir ju 30 i år.

Lämna ett svar