Min vardag - Träning

Idag

 • Varit på ett besök med ett av barnen som tog hela förmiddagen.
 • Vi har spelat några omgångar UNO. Jag vann en gång, övriga två gånger blev oavgjorda.
 • Vi har haft lite otur med Alexanders presenter. Idag kom alla förutom en så på eftermiddagen hjälptes jag och Ida åt att slå in dom.
 • Firat Alexanders födelsedag. Han har fått amerikanska pannkakor till frukost (jag och Ida åt också såklart). Önskemiddag blev tacos och sedan kladdkaka med glass och grädde till efterrätt.
 • Jag har sprungit ett kort men effektivt pass. Det var dock fruktansvärt jobbigt och jag slet från första minuten. Avslutade med några styrkeövningar för armarna. Skulle verkligen behöva lägga mer tid på att träna mina armar men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Idag

 1. Vi spelar mycket Skip-bo jag och gubben. Det är skaparna av UNO spelet.
  Amerikanska pannkakor är smarrigt och tur att presenterna kom, förutom en då.
  Ha en bra dag.
  Carin

Lämna ett svar