Min vardag

Intryck

Bilden har jag skamlöst snott från Annika. Tycker den sammanfattar rätt bra det kaos som råder i mitt huvud just nu. Iallafall nattetid. Jag tycker inte att mina dagar på IVA varit särskilt intensiva för min del. Men uppenbarligen tycker mitt huvud det. Sedan jag började min praktik så har jag drömt om respiratorer varje natt. Det är en aning tröttsamt för jag blir ju inte direkt utvilad när jag jobbar både på dagen och på natten i sömnen. Ikväll är jag ledig så jag tänkte ta en sväng i blogglandia och senare ska jag gå igenom basgruppsfrågorna inför närträffarna i nästa vecka.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Intryck

  1. Ja det är svårt det där man lr sig något nytt och ska in i nya rutier och hjärnan bara bearbetar och bearbetar dygnet runt. Hoppas det blir bättre snart!

    Om laestadianismen (jag är fortfarande avstängd från att kommentera på min egen blogg=) jo det finns en massa negativt att säga, om typ allt. Men en styrka är att familjerna får vara ifred. I ”riktig” sekter särar man på de nörmaste på ett eller annat sätt för att få mer makt över medlemmarna. Så ja tycker nog inet laestadianismen är mer sekt än tex EFS eller Frälsningsarmén. Och om någon lämnar laestadianismen blir de inte utfrusna, jag har vänner som är laestadianer så de får umgås med vem de vill och de får fritt jobba med vad som helst, donera blod etc. De är en grupp inom Svenska kyrkan, det är ingen sekt. Sällan att Knutby-sekten skulle döpa sina barn i Svenska kyrkan eller gå på gudstjänst där.

    Kul att du fick en mer nyanserad bild av mitt inlägg=)

Lämna ett svar