Min vardag

Fem en fredag vecka 2: Fem ord II

Godmorgon! Efter kvällsmaten tog jag mitt täcke och la mig i soffan i Rickards knä medan han kollade på hockey. Tanken var att sova och jag gjorde nog det till och från med. Men tankarna malde runt och har sedan fortsatt under natten. Grymt jobbigt. Hoppas på att kroppen snart kommer ner i varv. Så här kan jag ju inte hålla på

Igår kväll tränade jag 30 minuter pilates. Kändes väldigt tungt i varenda muskel men så var jag ju väldigt trött med.

Det är fredag igen och dags för Elisas fem frågor. Häng på du också och svara på frågorna du med vettja!

 1. Med fem ord, hur har din vecka varit? Intensiv, sovit dåligt och mycket pilates.
 2. Med fem ord, vad gör du imorgon? Plugga, träna pilates och springa en runda
 3. Med fem ord, vad var roligast i veckan? Att jag varit aktiv med min pilatesträning
   • Med fem ord, vad behöver du göra? Plugga, sortera mina skolpapper och springa en runda.
   • Med fem ord, vad önskar du just nu? Det är bara januari: minusgrader och snö.

   Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

   18 Comments on “Fem en fredag vecka 2: Fem ord II

   1. Pilates – du påminner mig om något bra, för det är något jag borde ta o börja med, har provat det för många år sedan. Måste börja göra något mer, röra lite på mig. Håller helt med dig om att det är januari, så minusgrader o snö hade varit fint.

   2. Själv blir jag latare för varje år som går. Enda som alltid funkar är promenader, det kräver ju jycken. Allt annat jag testar funkar bara ett par gånger…man blir lat på gamla dar. Trevlig helg

   3. Minusgrader och snö – ja det har vi ju haft i tre eller fyra omgångar den här vintern. En riktig jojo-vinter, som inte kunde bestämma sig för nåt beständigt.
    Då har du en aktiv helg framför dig. Hoppas verkligen att du kan lösa dina sömnproblem, för det är inte roligt att gå runt i dvala under dagarna.

    1. Vore trevligt om vädret kunde bestämma sig. Det här ”av och på” eller vad man ska säga är inte så kul. Tror faktiskt att jag drömde lite mindre om praktiken inatt så det går kanske åt rätt håll. 🙂

   4. så du menar att en kan göra pilates varje dag? behöver inte den stackars kroppen vila mellan varven? pilates är väldigt bra det vet jag av erfarenhet. nej tack. varken snö eller minus grader. vår är det som gäller!

    1. Ja, man kan träna pilates varje dag. Det jag tänker på är att varva intensiteten och längden. Igår tex körde jag 30 minuter på en för mig rätt så lagom nivå. Men det innebär också att jag idag istället fokuserar mer på rörlighet. Något annat man kan göra också är att variera muskelgrupperna.

    1. Ja, jag fortsätter ju på min pilatesutmaning, att köra lite pilates varje dag. Failat på en dag men annars hängt i. Härligt att du var på gymmet igår.

   Lämna ett svar