Träning

Sprungit lite

Idag kom mina nya kläder från Stronger. Satt som ett smäck och var riktigt skönt att springa i. Mindre skönt är att jag slarvat med vätska så nu efter träningspasset gör det riktigt ont i min mage. Har tagit ipren och panodil så det släpper förhoppningsvis snart. Jag lär mig bokstavligt talat aldrig av mina misstag. Dagens pass blev intervaller: 5*400m och 5*200 meter med en minut gåvila mellan varje. Det blev en nätt runda på fem kilometer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka iväg för dagens praktikpass. Skriver mer ikväll när jag kommer hem. Ha en härlig fredag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Sprungit lite

  1. Skönt att springa & få frisk luft innan praktiken & på en fredag 🙂. Gött att du fick en till en bra runda. Hoppas att praktiken igår gick bra & att du har en skön lördag 🤗.
    Kram❣️

  2. Det där med att dricka vatten är inte min grej riktigt, eller jag glömmer lätt bort det. Jag blir ju påmind av det när jag får ont i huvudet pga det. Varför ska det vara så svårt att lära sig 😂

  3. Har själv inte beställt från stronger utan har träningsbyxor från cubus. Ja det är lätt att glömma och dricka vatten. Jag glömmer bort det ibland och märker också att magen inte fungerar lika bra då.

  4. Å så skönt med en springrunda!! Jag längtar efter att springa men har dragit mig för det med tanke på astman och den kalla luften. Kanske jag kan våga mig ut snart igen, när det är lite plusgrader.

Lämna ett svar