Min vardag

Ett gäng väntande kommentarer

Jag har över trettio engagerade kommentarer att godkänna här på bloggen. Tycker det är viktigt att svara på kommentarerna. Men det tar ju sin lilla tid. Så om du funderar på om din kommentar kommit fram så jodå, det har den. Det är ”bara” jag som är seg med att godkänna. Tycker det är intressant att fundera över hur kommentarerna har förändrats över tid. Läste i mitt arkiv igår från 2009 och vid iallafall ett par tillfällen hade jag skrivit inlägg om att kommentarer av typen ”fin blogg, allt bra”inte godkändes. Nu för tiden tycker jag aldrig att jag ser den typen av kommenterar. Människor läser inläggen engagerat och skriver sedan en engagerad kommentar utifrån det. Det tycker jag är fint. Sen kan det vara lite svårt att skriva ett lika engagerat svar och det vill jag gärna göra.

Dagens fundering är huruvida jag ska träna, plugga eller bara slappa. Känner mest för det sista alternativet, tränade både igår och i förrgår så jag kan vila med gott samvete idag. Imorgon är dessutom planen att springa med domarklubben. Dessutom börjar klockan dra iväg vad gäller att både hinna träna, äta och sedan åka iväg till jobbet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Ett gäng väntande kommentarer

  1. tycker också att kommentarer har förändrats med tiden. Tidigare var det mera att man lämnade ett fotspår och hoppades på att bli ”stor”. Idag tar man sig mera tid att läsa och dela med sig som i ett samtal

    1. Jag håller med. Nu skriver man genuina kommentarer utan baktankar. Annat var det förr då kommentarerna bara handlade om att synas och att locka läsare till sin egen blogg.

  2. Det är alltid lika kul att få kommentarer av andra där man verkligen märker att den har läst det man har skrivit. Jag känner mig mer drivande av att fortsätta att skriva i bloggen när jag får såna kommentarer.

  3. Ibland saknar jag hur bloggandet var för typ 15 år sedan (när en bloggare kallades bloggare, och inte influencer osv). Lärde känna ganska många bloggare på den tiden och det var som en levande konversation mellan flera olika bloggar, där inläggen ibland hakade i varandra på ett annat sätt.

    1. Tycker det fortfarande finns det där sammanhanget med bloggare som läser varandras bloggar och skriver engagerade kommentarer. Ett fint community där man faktiskt blivit vänner genom att läsa varandras bloggar. Men visst är mycket annorlunda. Läsandet har gått ner och det är svårare att lyckas idag. Men jag tror inte att bloggandet kommer dö ut helt. Min blogg kommer få hänga med tills jag tröttnar vilket jag är väldigt tveksam till att det kommer hända.

Lämna ett svar