Min vardag

Fem en fredag vecka 11

Vi börjar med en sammanfattning av gårdagen. Dagen startade med att jag ställde bilen en bit bort och promenerade till jobbet. Bra sätt att vakna till för jag var väldigt trött. Jag var samordnare och igår var en sådan dag när telefonen ringde hela tiden. Efter jobbet åkte jag hem till pappa en sväng och vi hade en trevlig pratstund tillsammans. Lite för trevligt för sen blev det bråttom att hinna till Mjölby för min pilatestimme. En av deltagarna ville ha en utmaning och jag tror jag lyckades. Det blev jobbigt för mig iallafall. Dagens planer är en timmes pilates med Linnea, vi ska hämta vår nya bil och i eftermiddag jobbar jag. Fullt ös med andra ord.

Nu är det dags att svara på Elisas fem fredagsfrågor.

 1. Vad hade du för orsak att fira senast? Senaste firandet tillsammans med familjen var när Alexander fyllde år.
 2. När klappade du senast händerna? Efter varje föreläsning som jag var på i veckan. Innan dess var när jag och Ida tittade på Svansjön.
 3. Vad för något fick senast tummen upp av dig? När jag pekar ut inkastplats på fotbollsplan och spelaren flyttar sig dit. Då ger jag alltid tummen upp när jag är nöjd.
 4. Firar du när tillfälle ges? Ja, vi firar födelsedagar men också andra speciella tillfällen. T ex när barnen får sommarlov och nu i april ska vi åka till Gotland, jag och Rickard för att fira bröllopsdag.
 5. Vilken dag på året firar du mest? Jag får nog säga julafton.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Fem en fredag vecka 11

 1. Börjar med att gratta till nya bilen! Glöm inte att döpa den till nåt – typ Messi eller Marta, då håller den längre. Det är i alla fall min erfarenhet;-)
  Skrattade gott åt ditt svar till trean och kom samtidigt att tänka på hur hörnor läggs nuförtiden. Förut fick bollen ligga inom ”trekanten”. Den regeln verkar vara helt ute. Nu ligger bollen utanför och behöver inte ens ”nudda” trekanten längre…
  Å helt rätt – man ska passa på att fira när man får tillfälle och det känns rätt:-)

  1. Tack! Bilen har fått namnet Agda. Det tycker jag är ett bra namn. 😀 Jag brukar vara noga med var spelarna ska lägga sina hörnor faktiskt. 🙂

Lämna ett svar