Min vardag

Ett foto i timmen

Godmorgon!

Hoppas att du har sovit gott. Det blev en sen kväll för mig igår. Kom hem från fotbollsmatchen sent och var såklart pigg så min nattsömn blev inte den bästa. Idag är det dags för jobb igen. Har inte varit där på nästan en vecka eftersom jag var ledig i helgen och sedan haft månadens skolträff. Nästa gång vi ses i skolan är det terminsavslutning och tenta. Nu ska jag packa det sista och bege mig till jobbet.Hoppas att du får en bra dag!

06:56 Frukost till Ida. Hon ville äta rostade mackor med lingonsylt på.
07:43 Soligt sjukhusområde. Jag tänkte ställa bilen bit bort och promenera men jag fastnade i morgontrafiken. Kanske var lika bra för vinden var isande kall.
09:52 Förflyttning till nästa föreläsning. Som handlade om CVK.
11:30 Här satt man bra i sköna stolar. Mycket intressant att få veta mer om centralvenösa infarter.
12:10 Lunch! Jag var hungrig som en varg och tog kalvfärslimpan. Det var helt okej.
12:40 Förflyttning igen för att prata om sepsis (det som tidigare kallades för blodförgiftning. Mycket kände jag igen eftersom jag tjuvstartat lite. Den här föreläsningen höll på i två timmar.
14:30 Den här kakan hade jag längtat efter ända sedan jag åt en i förrgår. Till slut var jag bara ”tvungen”. Nom nom nom.
16:10 På väg till bilen efter en lång dag i skolbänken.
17:30 Packat min fotbollsväska för att bege mig ut och döma min match som inte kunde spelas i lördags.
18:00 Passade på att fota solnedgången när jag var tvungen att stanna och dubbelkolla att jag inte glömt något. Brukar alltid börja nerifrån när jag packar fotbollsväskan. Strumpor, skor, shorts och så vidare. Så också den här gången men jag blev osäker så var tvungen att kolla.
18:58 Förberett mina grejer och gav mig ut för att värma upp.
20:20 Halvtidsbild. Igår valde jag att vara gul.
22:45 Dagens sista bild. Dags att sova men piggelin som jag var så var det svårt att somna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Ett foto i timmen

  1. Det var en fullspäckad dag må jag säga. Men så mycket intressant du fick lyssna på under de olika föreläsningarna. Jag skulle gärna ha varit med och lyssnat. Dock får jag väl säga att jag skulle ha behövt tre gånger så mycket mat på lunchtallriken för att bli mätt😆

Lämna ett svar