Min vardag

Jag är så förtjust i vår bil

Igår hämtade vi vår ”nygamla” bil. Att provköra i en stad där man inte riktigt hittar är inte så lätt så vi var inte riktigt nöjda med provkörningen. Men vi valde ändå att chansa för vi gillade bilens design. Och jag är så nöjd. Nu har vi två ”fordar”. Frågan är vad vi ska kalla bilarna för att hålla isär dom. Jag tycker att Agda är ett bra namn på vår lilla nya vita bil.

Imorse när jag parkerade bilen vid jobbet så strulade parkeringsappen. Först vid tolv kunde jag betala parkeringen. Då var jag lite rädd att det egentligen var för sent. Att jag redan fått böter. Men jag hade tur så det är jag glad över. Hade blivit ett dyrt arbetspass annars. På just den här parkeringsplatsen brukar de vara snabba.

I eftermiddags skulle vi ha firat min pappa som fyllt år men ett av barnen fick hög feber igår så det var bara att skjuta upp. Hoppas på att kunna ses snart. Usch vad besviken jag känner mig över att vi inte kunde ses. Är glad över att jag och pappa ändå sågs i torsdags.

Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Det blev sent igår och det har varit en intensiv dag idag. Imorgon är det återigen dags för jobb och på eftermiddagen ska jag döma fotboll. Längtar faktiskt efter att få krypa på ner under täcket.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Jag är så förtjust i vår bil

  1. Att inte lösa en bilbiljett kan bli en dyr historia. Det blev det en gång för oss när vi var hemma i Norrköping.
    Ha en bra söndag.
    Carin

Lämna ett svar