Söndagslistan

Söndagslistan vecka 11

Nu är jag på väg i säng men jag ville skriva min söndagslista först. Jag brukar alltid lägga upp den på förmiddagen men idag har jag först jobbat och direkt efter jobbet så åkte jag iväg och dömde fotboll. När jag kom hem hade Rickard gjort pasta och köttfärssås och barnen tittade på en riktigt rolig serie: ”dog with a blog” och handlar om en talande hund. Skådespelarna måste haft väldigt roligt när de spelade in serien. Vi skrattar högt för avsnitten är så roliga.

Känsla: Förra veckan var jag fruktansvärt trött. Jag var faktiskt lite oroad ett tag men den här veckan har jag känt mig piggare. Mer som mig själv, trots långa skoldagar.

Väder: Jag längtar efter sol och värme. Det har inte veckans väder bjudit på. Men idag när jag dömde fotboll så hade jag varken mössa eller vantar på mig. Däremot underställ. När jag dömer nästa match tror jag inte att jag behöver långbyxor. Det längtar jag efter.

Mina positiva från veckan:

 • Det var så roligt att träffa mina klasskamrater igen. Vi är en bra grupp som jag blir så glad över att träffa.
 • Tränat två timmar pilates. Du vet ju hur mycket jag uppskattar pilatesträningen. Även om jag oftast tycker det är tungt och jobbigt under tiden…..
 • I helgen har jag haft en inskolning. Jag kunde inte vara med personen hela tiden eftersom det händer saker så jag hade lite dåligt samvete över det. Men jag fick så mycket beröm av den här personen som väldigt gärna vill fortsätta gå sin inskolning med mig. Det gjorde mig väldigt glad.
 • I helgen har jag fått provköra vår nya bil rejält och jag är så nöjd. Det kunde inte blivit så mycket bättre måste jag säga.

Träning: Förra veckan var en lite ”beige” träningsvecka. Jag är väl inte jättenöjd med den här veckan heller. Men det har blivit två pilatespass och så har jag dömt matcher. Löpkänslan är tung och seg. Min känsla av att vara otränad sitter inte i flåset. Imorgon är det en ny vecka och då ska jag ta tag i mitt liv igen. Två ”slappa” veckor är inte bra.

Dagens wordpressfråga lyder:

Hur skulle du gradera din självförtroendenivå?

Jag skulle säga att det beror helt och hållet på vilka områden vi pratar om. Jag vet egentligen vad jag kan och vad jag är bra på. Mitt ”problem” är att jag grubblar för mycket och ska analysera saker och ting lite väl mycket. Borde ”chilla” lite mer och vila i det jag kan. Tänka snälla tankar!

Cravings: Jag vill ha ett par vita sneakers som passar till alla mina klänningar och finare kläder som jag har i garderoben.

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 11

 1. Både ris och ros på listan men ändå en massa positivt! Njut av det!
  Hoppas att din vecka inleds till belåtenhet.
  Här lär det bli en lååång dag med tanke på det tidiga uppvaknandet. Sen får det bli ett utvecklingssamtal om klockan och tider för Gibson I eftermiddag. 😄
  Ha det fint!

 2. Den där tröttheten är det många som känner av just nu. Vi vill väl ha sol och värme nu 🙂 Du har ändå fått ihop lite träning tänker jag. Både att döma fotboll och din pilates. Det är väl ändå bra? Kul då ens bredvidgång känner sig nöjd och man har förmedlat det man ska.

Lämna ett svar