Min vardag

Tåg, flyg eller buss?

Då var det måndag igen då. Idag har jag förflyttningsutbildning på jobbet. Börjar först nio och funderar på om jag ska ta cykeln dit. Har ingen anledning egentligen till att inte ta cykeln. Det skulle vara latmasken då. 😛 När jag kommer hem från utbildningen behöver jag sätta mig med mina studier, har låtit böckerna vila i helgen. Nej nu behöver jag få i mig lite frukost.

Du ska resa landet runt. Flygplan, tåg, buss, bil eller cykel?

En dröm jag har är att åka upp till Abisko och uppleva fjällvärlden. Spontant tänker jag flyget upp och sedan hyrbil. Men visst skulle det vara trevligt att göra en tripp då man cyklar till platserna som jag vill besöka. Tåg skulle jag inte vilja åka, tycker det är ett alldeles för opålitligt sätt att färdas på med alla förseningar som blir. Men det är klart, har man inga tider att passa så är det ju en annan sak såklart. Tågluffa i Europa till exempel hade varit trevligt. Undrar om tågkommunikationen funkar bättre i Europa än här i Sverige. Här tycker jag faktisk att det är under all kritik.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Tåg, flyg eller buss?

  1. Jag håller med om att den svenska tåg trafiken är så dålig. Däremot så har jag nästan inget annat transportmedel att ta när jag ska upp till morsan. Däremot ser jag till att jag har god tid på mig mellan tåget ankommer till att bussen/tåget går till söderhamn.

  2. Det var längesen jag var till just Abisko, men fjällen är vackra.
    Jag åker hellre tåg än flyg. Men håller med dig om att det kan vara lite osäkert om tåget är i tid.

  3. Till vissa destinationer väljer vi flyg men i andra lägen är bil bättre. Rör det sig om kortare avstånd fungerar cykel. Även en kombination av olika färdmedel kan vara det bästa.

  4. Låter som ett ärligt äventyr att åka iväg så långt norrut. Är det sommar eller vinter som lockar mera i så fall? Skulle gärna också åka på fjällvandring men får nog vänta nått årtionde tills barnen blir större

Lämna ett svar