Min vardag

Finaste jag hört

Vilken bra utbildning det var igår! Vi fick agera både personal och patient och verkligen fått känna på hur det kan vara att ligga i en säng och inte kunna hjälpa till något alls. Det viktigaste jag tar med mig är att inte göra några snabba förflyttningar. Jag har lite svajigt blodtryck och när det gick för fort kändes det rätt rejält. Tänk då att vara en skör och sjuk patient. Det är verkligen viktigt att tänka på. Annars kändes det lite som att börja om med tekniken. Jag och mina kollegor är vana vid att göra saker på ett visst sätt och nu ska vi jobba på ett för oss nytt sätt. Allt handlar såklart om säkra personförflyttning så det är viktigt att göra på rätt sätt. Vi blev bjudna på både mellanmål, lunch och eftermiddagsfika. Det var bra för då sparade jag några sköna slantar genom att inte behöva köpa lunch. Det är verkligen inte billigt.

Vilken är den bästa komplimangen du någonsin har fått?

Det första jag kommer att tänka på var när den dåvarande domarkonsulenten spelade i division fem herrar och jag dömde hans lag. Då sa han iallafall att jag var en av de bästa domarna de haft under säsongen. Det tänker jag fortfarande på ibland för det gjorde mig så glad. Sen har jag såklart fått höra andra fina komplimanger också men just den här kommer jag nog aldrig glömma. Kanske att det blev extra fint att få höra det då jag faktiskt inte spelat fotboll själv innan jag började döma.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Finaste jag hört

  1. Roligt att det var en så bra utbildningsdag. Tänker att det är supernyttigt att få erfara patient (eller motsvarande i annat yrke) och reflektera kring det man gör från ett nytt perspektiv. Najs att bli bjuden på måltider 🙂

Lämna ett svar