Min vardag

Fem en fredag vecka 20: Våren är här

Dagen har spenderats på jobbet. Jag hade en sommarvikarie med mig som är i stort sett klar med sin inskolning så jag hjälpte till där jag behövdes. Dagen gick fort och nu sitter jag här och tänkte vara med på Elisas fem en fredag. Förra veckan var jag inte med men idag är det dags igen. 🙂 Vill du också vara med så glöm inte att länka till Elisa.

 1. Vad har du gjort ute i solen den här veckan? Promenaden runt Ågelsjön tillsammans med Rickard. (Bilderna ovan är från den promenaden, har du inte läst inlägget så kan du göra det HÄR). Jag har även gått ett par skogspromenader och lufsat i skogen. Fått massor med sol på nosen och hela jag lever upp.
 2. Vad njuter du mest av i vårsommarvädret? Att det är ljust och varmt.
 3. Vad är din favoritsyssla utomhus den här tiden? Få vara ute i skogen och njuta av vackra vyer.
 4. Vad ser du mest fram emot att sommaren är på väg? Att få vara ledig!
 5. Hur ser din helg ut? Jag skulle dömt fotboll imorgon men matchen blev inställd. Har däremot en på söndag som jag hoppas på blir av. Annars så ska jag förbereda mig inför examensveckan och ikväll ska jag hem till en av kollegorna som bjöd in till en spontan AW.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Fem en fredag vecka 20: Våren är här

 1. Ojdå, fotbollsdomare, vilken nivå? Hur som helst, stor eloge till dig å dina domarkompisar, ni gör ett viktigt jobb!
  Våran syrén har inte riktigt kommit så långt som den du visar upp, men det kommer å då gäller det att dofta så mkt man kan, för det går snabbt över!

  1. Jag har dömt herrar division fem och assisterat i herrar div 4 som högst på herrsidan. På damsidan har jag haft ett par matcher i damer division 1. Men sedan har jag inte kommit högre. Misslyckades på ett löptest och fick sedan inte chansen igen på den nivån.

 2. Vad gäller vädret och utevistelse är vi helt överens. Precis som du njuter jag bara och gläds med att se inget blekfisigt ansikte i badrumsspegeln. Det behövs så litet;-)
  Kul med en match på söndag. Lycka till!

 3. så härliga bilder. alla har längtat efter sol. ljus och värme det är alldeles uppenbart. det känns som en äntligen vaknar till liv. hoppas att du får din match på söndag och att du får en trevlig helg hela vägen

Lämna ett svar