Min vardag

9 procent

Igår skickade jag in mitt arbete för plagiatkontroll. Fick tillbaka resultatet sent igår kväll: 9%, dessa procent är bara mina referenser. Är stolt över mig själv att jag skapat ett helt unikt arbete utan några likheter med några andra arbeten.

Jag behöver bara lägga till mina sökord igen som jag plockade bort när läraren inte ville ha orden på engelska.. Det mailet läste jag mitt i natten och kunde sedan inte somna om. Det smartaste då hade varit att kliva upp och lägga till orden och skicka iväg arbetet. Istället har jag grubblat och sovit urdåligt. Jag tänker att eftersom jag faktiskt använt engelska sökord kan jag ju inte ändra dom till svenska. I mitt huvud blir det helfel. Vi får se vad läraren säger och hur som helst är jag jätteglad över att vara klar!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “9 procent

  1. Om man har använt engelska sökord kan jag faktiskt inte förstå varför läraren vill ha dem på svenska. Ärligt talat tycker jag det låter konstigt men vad vet ja…
    Skönt att du är klar nu i alla fall!

  2. Kan inte vi bloggläsare få ta del av ditt arbete? Vore spännande att få läsa.
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar