Min vardag

Fem en fredag vecka 51: God Jul

I morse ringde klockan tidigt, jag och Rickard skulle mötas upp på Maxi för att hjälpas åt med årets julhandling. Det var sånt här typiskt väder som det alltid varnas för att ge sig ut i. Det har snöat mängder sedan igår och det fortsätter att snöa. Vi fick allt handlat i alla fall och när vi kom hem fick vi hjälpa en kvinna som kört fast på parkeringen.

Veckans fredagsfrågor från Elisa handlar om jul. Häng på du också!

 1. Känner du dig klar inför julens dagar? Absolut inte, det ska trillas köttbullar, bakas pepparkakor och lussebullar. Skinkan ska griljeras och så ska vi städa och fixa en sista julklapp till Rickards mamma.
 2. Hur kommer du fira (eller inte fira) i år? På samma sätt. Rickards mamma, brorsor och barn kommer och så tittar Marcus och Kevin in en sväng också. Med min familj kommer vi fira på juldagen.
 3. Har du någonsin kört julklappsleken? Ja, en gång som tonåring.
 4. Vad är något du alltid gör under julen? Äter alldeles för mycket godis.
 5. Vad är ett julminne du alltid kommer minnas? Att Samuel föddes på annandagen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

19 Comments on “Fem en fredag vecka 51: God Jul

 1. Hej, så julfin du är på fotot! Hoppas ni alla är krya och får njuta av en skön julhelg. Mitt ena barnbarn har varit lite krasslig men är på bättringsvägen så jag hoppas vi kan ses imorgon. Om inte så går det ingen nöd på mig här hemma, jag är ingen julfirare egentligen. Men har man familj så anpassar man sig. Önskar dig en skön jul med gott på faten

 2. Då har du lite kvar att göra imorgon:-)
  Sedan stor komplimang till din läckra blus – sååååå fin den är:-)
  Och vad du äter i form av godis äter jag i matig väg i form av en massa röror, typ gubbröra med mera:-)

 3. Det var ett fint julminne att Samuel föddes på annandagen. Lite skönt faktiskt att det inte blev på julafton i alla fall även om det hade gått det med.

 4. vilken dag! jag blir kallsvettig när jag här allt du har att göra! men jag betvivlar inte för ett ögonblick att det blir gjort! granen ser klädd ut i alla fall. den har vi inte ens tagit in

Lämna ett svar