Min vardag

I mitt vackra, vita vinterland

När jag åkte till jobbet efter lunch började det att snöa och det har sedan fortsatt! Så nu har vi ett vackert snötäcke igen. Men jag var som Bambi på hal is när jag körde hem. Har nya vinterdäck och körde sakta men när det är snöigt och moddigt så hjälper inte det. Nojig att snön kommer töa bort då det är runt nollan men enligt SMHI så ska det fortsätta snöa och sedan slå om till minusgrader. Hoppas, hoppas att det stämmer!

Nu är jag ledig ända till måndag natt. Ledigheten kommer nu börja med att storhandla mat inför jul och imorgon ska det rullas köttbullar och griljeras skinka. Jag är väldigt trött ikväll så det är bäst att krypa ner i sängen så jag orkar allt som är inplanerat. Jag skriver några rader igen imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar