Min vardag

Fem fakta om mig

 • Jag gillar verkligen inte Peter Jöback. Det är något med hans röst som gör att det kryper i hela mig. Känns dock som att jag är ensam i Sverige med att tycka så….
 • Jag kan inte sova på rygg. Jag måste alltid somna på min högra sida, liggandes lite halvt på mage och det vänstra benet lite uppdraget.
 • Jag tycker inte om att vara student på praktik. Just eftersom jag är på arbetsplatsen i form av student känns det som att vissa tar för givet att jag inte kan något. Att jag varit undersköterska i 16 år spelar ingen roll när jag är i studentrollen. Som tur är ser inte alla det så utan ser mig istället som en resurs som kan bidra. Både med ett par extra händer och nya tankar.
 • När jag ska träna är jag extremt lättlurad. Jag kan säga till mig själv att jag bara behöver springa en liten stund och vips blir det bra mycket längre ”av bara farten”.
 • Jag kan inte sova om mina fötter eller händer är utanför täcket. Inbillar mig precis som när jag var barn att det kommer komma ett monster och bita mig i tårna/fingrarna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Fem fakta om mig

 1. Jag måste erkänna att jag inte är jätteförtjust i Peter Jöback även om han sjunger bra.
  Jag har samma sovställning men sticker gärna ut ena foten från täcket 😀

 2. Ha ha, lite roligt! Har faktiskt inte hört någon som ogillar Jöback så där 🙂
  Men fy vad frustrerande med praktiken – jag hade nog inte kunnat låta bli att snäsa ifrån om folk behandlade mig som okunnig på det där sättet.

  1. Nej det är inte många som säger det. Känner mig alltid väldigt ensam som inte hyllar honom till skyarna. Jag är för snäll för att säga ifrån på praktikplatsen.

 3. Min bästis Yvonne som sjunger barbershop delar din uppfattning om Jöback helt och hållet. Själv kan jag inte yttra mig, då jag knappt vet vem han är. Så du är inte ensam;-)
  Kan varken sova på rygg eller på mage. Jag somnar alltid in i fosterställning på vänster sida. Att sova med kroppsdelar utanför täcket/lakanet kan jag inte heller. Kan inte sova utan täcke/lakan heller, inte ens när det är sommar.
  Vad gäller ditt ”studentliv” så är du ju en extremt vuxen sådan med lång arbetslivserfarenhet i yrket. Gissar att personalen på dina olika praktikplatser är van vid 20-23 åringar och därför väljer att behandla dig som ”oerfaren” praktikant.

  1. Skönt att höra att fler är likadana. Jag kan inte heller sova utan lakan, fast det är smällhett ute. Det är då man tar fram den miljövänliga AC:n…. Angående det du skriver om mig som student så har du såklart en poäng. Det är skillnad på student och student.

Lämna ett svar