Min vardag

Ibland är det svårt med rubrik…..

Det är en trött tjej som sitter här. Efter ikväll kommer jag ha jobbat fem pass på rad. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag la mitt schema. Vi har önskeschema på jobbet och jag borde ju känna mig själv så pass bra att det inte är en bra idé att jobba fem pass på rad. Därför skulle inte ett måndag-fredag jobb passa mig. Jag vill ha mina lediga dagar mitt i veckan och kvällar någon gång då och då. Men jag blir nog snart piggare. Nu på förmiddagen ska jag försöka läsa lite och se om jag kan få till en liten löprunda med. Min onda muskel i vaden känns inte längre så jag vågar nog köra ett litet lugnare pass. Vi får se, jag kanske får en släng av latmask och skjuter upp träningspasset en dag till….. Jag har nog inte så mycket vettigt att bidra med här i mitt lilla krypin så jag avslutar nog inlägget nu. Önskar dig en härlig tisdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Ibland är det svårt med rubrik…..

 1. Rubriken kan verkligen vara det svåraste som finns!

  Jag skulle heller aldrig klara mån´dag-fredag dagtid. Hade kroknat innan torsdagen. Haha.
  Jag jobbar heller aldrig dagpass utan bara kvällar. Passar mig jättebra men fattar att det är knepigt för många med (små) barn och de ”nya” reglerna om vila.

 2. Har alltid haft vanliga 8 till fem jobb, så jag vet inget annat och har ingenting att jämföra med. Flextid var ju givet liksom komp, så ibland kunde man ju vara ledigt mitt i veckan.

 3. Jag tycker du fick en till en lyckad rubrik. Dessutom går den att variera om du plötsligt tycker det är lätt. 😉
  De flesta arbetstider har sina för- och nackdelar. Lyssna på kroppen blir viktigare och viktigare med åren. Jag var en riktig slarver och odödlig i många år.
  Hälsningar från västkusten

Lämna ett svar