Min vardag

Selfie #8 Tårar

Vårkänslor i lördags och snö idag. Precis som väntat kom bakslaget. Men det är någon plusgrad så snön ligger väl inte så länge. Jag ska plugga,, fokuserat till tentan idag och i eftermiddag har jag ett kvällspass på jobbet.

Selfie är Klimakteriehäxans måndagsutmaning. Veckans tema är tårar.

Kika in hos Klimakteriehäxan och häng på du också! Kanske hittar du någon ny favoritblogg. 😀

1. Den boken fick mig att gråta: Livet efter dig

2. Den filmen fick mig att gråta: PS I Love you. Alltså filmer som handlar om cancer och förlust gör alltid att jag gråter.

3. Den nyheten fick mig att gråta: Hm ingen faktiskt men däremot kan jag bli tårögd och gråtmild när jag hamnar i program som Americas got talent och någon fantastisk person knockar juryn med sin talang. Då blir jag helt rörd och sitter nästan och storgråter.

4. Den sporthändelsen fick mig att gråta: Jag har aldrig gråtit till någon sporthändelse.

5. Den låten fick mig att gråta: När jag var barn grät jag alltid en skvätt när ”my heart will go on” från TITANIC spelades.

6. Den kaffetåren är den bästa: Ingen då jag absolut inte dricker kaffe. Tror det har att göra med att jag testade kaffe som barn och mådde fruktansvärt illa av det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Selfie #8 Tårar

 1. Jag undviker i det längsta cancerböcker. Tycker den där eländiga sjukan hela tiden är så nära, den drabbar hej vilt, vänner dör, plågorna … usch. Minns när jag läste Solsjenitsyns ”Cancerkliniken”, det var jättelänge sedan men den fick mig att må dåligt redan då, långt innan sjukan börjat grassera runt omrking mig.
  ”Livet efter dig” är en bra bok, Jojo Moyes en bra författare.
  Kul att du hänger på här, hoppas du fortsätter med det (så länge jag nu håller på …?)

 2. Låg och grät när jag läste den boken i Dubai för många år sedan. Det var så varmt att sidorna lossnade ur boken och jag låg där och grät vid poolen.. 🙂
  Blir också väldigt gråtmild när folk vinner saker, och när barnen står på scen och framför något. Då blir jag en riktig stagemum, haha!
  Dricker inte heller kaffe, har aldrig försökt lära mig. Kan sakna det ibland för att det ser gott ut när andra dricker, men nej, det känns inte som något viktigt att lära sig när man är vuxen 🙂

  1. Jag tycker att nybryggt kaffe doftar fantastiskt gott men jag vill inte dricka det. Det smakar ju inte som det doftar…. Låter som att vi är lika gråtmilda båda två.

 3. Idag har vi ingenting gemensamt, inte ens på ”idrottplanen”. Himla kul att läsa dina svar. Synd att du började för tidigt med kaffe och därför ogillar drycken. Utan kaffe skulle jag aldrig vakna på mornarna. Jag gillar te också, mest för att te luktar så gott:-)

 4. Generellt har jag svårt för att gråta men ledsamheten och starka känslor finns inom mig.
  Jag är inte mycket för kaffe själv. Visst en kopp kan slinka ner om inget annat alternativ finns men inget jag väljer spontant.

  Glad måndag!

  1. Jag tycker att jag istället har för lätt att gråta. I många lägen är det bra att ha nära kontakt med sina känslor men ibland blir det jobbigt också när tårarna kommer vid fel tillfälle.

Lämna ett svar