Min vardag

Fjärde september

Godmorgon! Det är måndag igen och dags för en ny vecka. Hoppas att du har haft en fin helg och är redo för en ny vecka. Har du något roligt inplanerat? Jag tänkte dela med mig av mina planer för veckan och hur jag mår idag.

Jag är som vanligt trött och mina höfter är tråkiga och gör ont. Ska ringa vårdcentralen imorgon tänkte jag och så hoppas jag att jag får komma. Det har jag säkert skrivit tidigare men jag har den tråkiga erfarenheten att jag inte får komma om jag inte överdriver. Men jag tror samtidigt inte att jag behöver det den här gången. Berättade jag det att när jag skulle flytta på skivstången häromdagen för att kunna springa på löpbandet så var jag tvungen att byta ”stödjeben” för att ens kunna flytta den. Jag är så svag i min vänstra sida. Att ta mig upp från sängen eller vända mig om gör så galet ont. Känner mig som en gammal tant i kroppen.

Veckans planer:

  • Skola/jobb: Jag är ledig från jobbet och ska istället praktisera på akuten. Jag ska gå en natt i helgen så när jag betat av det passet ska jag ta tag i en av inlämningsuppgifterna. Det vore skönt att kunna sätta check på den relativt direkt. Det är ett av målen för veckan.
  • Träning: Jag har tänkt att komma igång på allvar med min löpträning igen. Men på ett skonsamt sätt så utöver matchen i helgen vill jag jogga två pass.
  • Läsning: Drömmer om att sätta tänderna i en riktigt bra bok men de böcker jag kommer att läsa är mina skolböcker. Det ska bli kul faktiskt.

Hoppas att du får en bra start på veckan!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Fjärde september

Lämna ett svar