Min vardag

Flashback till ett besök på Harge uddar

Idag tänkte jag bjussa på bilder från ett besök på Harge uddar, på dagen för tre år sedan. Då hade pandemin haft sina klor om oss i drygt ett halvår. Harge uddar är ett naturreservatet som ligger vid Vätterns strand i Askersunds kommun. Det finns en slinga på 2,5 kilometer som går runt hela området. Det är ett stort plus med rundor som går från A tillbaka till A där man inte behöver vända efter en bit. Känner väldigt starkt för att åka dit igen i sommar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Flashback till ett besök på Harge uddar

  1. Så härliga bilder från er utflykt. Om man vill se något positivt med pandemin är det väl det att många började vara ute mer i naturen.

Lämna ett svar