Min vardag - Trädgården

Lite ont i magen men det blev så bra så

Godmorgon!

Jag var ganska sur när jag åkte från jobbet nu på morgonen. Men hey, nu är det bara 10 arbetstimmar kvar till semester! Innan jag berättar om gårdagens sjungning tänkte bildbomba lite med mina vackra pioner. Förra året var blomningen senare så då var pionerna nästan som vackrast när vi var på Gotland. I år kommer jag hinna med att njuta, lite konstigt dock att de är tidigare i år med tanke på den sena vintern.

Vi fick lite ont i magen när vi stod och skulle försöka få igång tekniken. När Rickard kopplade in datorn i förstärkaren så brusade det bara. Det tog väl en kvart innan han kom på att ljudet behövde höjas på datorn. Då fungerade det klockrent. Årets sommarkonsert bjöd på samma låtar som förra året, minus en och plus två andra. Vi bjöd på lite schlager med Charlotte Perellis ”tusen och en natt” och Sven-Ingvars ”sommar och sol”. Det var så roligt att sjunga och få se tanterna sjunga med och verkligen uppskatta sången. Men det var nervöst i början. Teknikstrulet satte lite griller i huvudet på oss båda. Tänk om vi hade varit tvungna att sångerna acapella. Det hade inte blivit bra alls…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Lite ont i magen men det blev så bra så

  1. Så skönt att det löste sig med tekniken men man kan bli nervös för mindre.
    Så vackra pionerna är! Just pioner är en personlig favorit men här trivs de tyvärr inte vilket är så synd.

  2. Pioner är så vackra. Hade många olika sorter när vi bodde i huset.
    Så skönt att teknikstrulet löste sig så ni slapp sjunga utan musik.
    Carin

Lämna ett svar