Min vardag

Första advent

Så här på första advent har jag och Ida varit ute och åkt pulka. Det började snöa medan vi var ute. Hur mysigt som helst ju. Vi har även roat oss med att plocka fram julgran och annat pynt. Fotade lite av det jag plockade fram men på nya datorn har jag inget uttag för minneskortet så jag kan inte ladda över bilderna just nu. Det måste vi ju lösa såklart.

Efter allt pysslande tänkte jag nu sätta mig och plugga igen. Blev så trött efter maten att jag verkligen behövde en paus. Nu känner jag mig piggare så tänkte läsa en del av mina anteckningar. Planen är att läsa idag och imorgon och dagen innan tentan låter jag böckerna vila. Brukar tänka att det jag inte lärt mig dagen innan kommer inte fastna. Då blir jag bara mer stressad istället. Har du haft en fin första advent?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Första advent

  1. Vi har haft tävling så det har varit intensivt men bra.
    Ett gott råd brukar vara att inte plugga dagen innan tentan om man är väl förberedd. Lycka till när det blir dags.

  2. Du verkar till och med haft sol idag! Grattis och perfekt tajming för att åka pulka:-)
    Kan rekommendera Kjell&Co. för allt vad du behöver för bildöverföring till datorn.
    Jag brukade alltid säga att om allt jag läst inte inte fastnat till två dagar innan tentan, då kommer det absolut inte fasta sista dagen heller.

    1. Tack för tipset. Rickard hittade en bra usb-sticka så nu har jag laddat över bilderna. 🙂 Håller verkligen med om att det inte är någon idé med plugg dagen innan.

Lämna ett svar