Min vardag

Glad måndag

Jag tänkte sova länge idag eftersom jag ska ska jobba i natt men tji fick jag. Klockan sju vaknade jag. Vad är det som har hänt med mig egentligen? Förr kunde jag sova som en tonåring. I går kväll tittade vi på en film som heter ”after we fell”. Det vi inte visste är att det är en filmatisering av Anna Todds bokserie. Serien handlar om Tessa och Hardin som har en komplicerad relation. Så vi såg tredje delen och idag innan matchen mellan Spanien och Japan såg vi första delen. Vill se de andra delarna med. Finns fyra filmer just nu.

Det är måndag och även den här veckan tänkte jag vara med på Carita´s måndagstema Glad måndag. Igår var jag riktigt trött, ett tag funderade jag på om jag höll på att bli sjuk. Men efter en tupplur kände jag mig betydligt piggare så jag tog med mig Alex och Ida till badet. Rickard var iväg och dömde fotboll. Alex motionssimmade och jag och Ida tävlade i allt möjligt som hon hittade på. Vem som kunde hålla andan längst, snurra flest varv vem som var snabbast till bassängkanten med mera. När Rickard dömt klart sin match kom han till badet. Då blev det en runda minigolf som Ida vann. Men hon vill inte tävla men räkna ihop antalet slag kan man ju göra ändå. Hon lyckades att få tre spikar. För oss andra gick det väl sådär haha. Men kul hade vi. Kvällen blev riktigt fin, önskar mig fler soliga dagar!

Lite kul är det att se storleksskillnaden mellan våra två bilar. Båda är av märket ford men den sjusitsiga ska vi sälja. Känns lite trist, den är ju faktiskt rätt fin. Men vi behöver ett problemfritt bilägande ett tag och har skrivit leasingavtal på en femsitsig bil. Vi har inget behov av en bil med sju sitsar längre.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

20 Comments on “Glad måndag

 1. Missade ditt inlägg till Glad måndag, men det ser ut som en trevlig dag med fint väder och trevliga aktiviteter 🙂 Allt har sin tid sägs det och behöver man inte en jättestor bil, så är det ju läge att byta.
  Ha en fin onsdagseftermiddag!

 2. Vilken härlig dag du har haft. Själv så har det åskat och regnat en hel del då jag var på radion så det blev att hålla sig inne. Tack och lov så hade det slutat när jag slutade. Minigolf har jag inte spelat på flera år.

 3. Vilket fint väder ni hade. Är på jobbet och det bara vräker ner, och räddningstjänsten har gått ut och varnat. I Göteborg var det inte alls samma sak. Konstigt. Hoppas du får en fin natt på jobbet.

  1. Ja, det ska jag göra. Jag har bara hört gott om leasing så jag hoppas att det kommer motsvara förväntningarna. Än så länge har vi inte fått bilen. Det var lite leveranstid av någon anledning.

 4. Har aldrig klarat av att jobba natt, så imponerad av er som fixar det. De gånger jag testat har det slutat med att jag dygnat i stället, vilket ju inte är så bra eller säkert. Skulle gärna ha en 7 sitsig bil men tycker det är svårt att hitta med sju fasta platser och stort bagage

  1. Håller med om att det är svårt med stort bagage. I den bilen vi har så får fälla ner ena sitsen bak för att få plats med all packning. Det gör ju också att det försvinner en plats.

 5. Så ni dömer fotboll båda två. Det tycker jag är himla roligt!
  Gissar att du läst resultaten av dagens matcher. Om jag trodde att Tyskland-Colombia 1-2 var en skräll, så var det inget med som hände idag. Jag älskar sådana överraskningsresultat. Japan var fantastisk duktigt och laget borde slå Norge, som inte verkar i balans alls den här gången. Kul också att värdnationen Australien gick vidare som gruppsegrare, och det utan Sam Kerr.
  Et spännande slutspel väntar:-)

 6. Vilken mysig söndagskväll ni fick tillsammans. Var längesen jag spelade minigolf. Jag satt ute en del nu i helgen som var när vi hade sol. Jag hoppas också på fler soliga dagar innan hösten kommer 🙂

 7. Jag vaknar alltid tidigt. Jag var nog ingen sjusovare under tonåren heller. Om jag minns rätt 🤔😉.
  Vilken trevlig eftermiddag ni fick.
  Ha en fortsatt fin måndag.
  Carin

Lämna ett svar