Söndagslistan

Söndagslistan vecka 30

Jag vaknade klockan sex imorse och kunde inte somna om. Så gick upp och tog tag i dagens träningspass. Men det var fruktansvärt jobbigt att cykla 17 kilometer på fastande mage. Jag gör det nog inte igen. Men vi får se. En annan dag kanske jag är jättepigg och det går jättebra att cykla fastandes. Kände mig ju väldigt trött redan innan.

Känsla: Som helhet har det varit en bra vecka. Glad över att jag inte har semester med tanke på att det har känts mer som höst än högsommar. Kommer det bli några fler sommardagar innan hösten kommer på allvar?

Väder: Höstkänslan har varit total. När det var som kallast var det bara 15 grader. Helgen har däremot varit betydligt bättre.

Träning: Som jag skrivit tidigare så saknar jag verkligen löpträningen. Alternativ träning är såklart också bra och ger en hel del rent fysiskt men det har inte samma effekt mentalt.

 • Måndag: Cykling tur och retur till jobbet, 2,6 mil.
 • Tisdag: Vila
 • Onsdag: Cykling till och från jobbet, 2,6 mil.
 • Torsdag: Vila
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Tog en promenad tillsammans med Rickard.
 • Söndag: 17 kilometer cykling före frukost. Det var så tungt och segt men skönt att ha dagens träning gjord.

Mest sedda: Jag och Rickard streamade sista säsongen av den svenska serien”Gåsmamman”. Den är riktigt bra. Sen har det blivit en hel massa fotboll.

Bilder från veckan:

Veckans oro och fundering: Om jag inte får utbildningstjänsten, är det värt att fortsätta slita som jag hittills gjort. Jag vill ju så gärna ha den här kompetensen men inte till vilket pris som helst. I veckan fick jag reda på att en kollega fått besked om att ha blivit antagen till tjänsten (finns såklart fler platser). Men varför dröjer det så innan de återkopplar till mig? Senaste kontakten var i början på maj och nu är snart juli slut. Det kändes deppigt värre måste jag säga. När jag fick reda på resultatet på tentan fick jag tillbaka väldigt mycket motivation till att slutföra utbildningen.

Mina positiva från veckan:

 • Efter en väntan som kändes evighetslång fick jag äntligen besked på tentan. Även denna gång fick jag högsta betyg.
 • Att jag inte har ont i min häl i vardagen längre.
 • Kul att bada med barnen
 • Vi spelade minigolf och det var väldigt skoj.

Köp: Ny bäddmadrass och nya skolböcker på temat omvårdnad och kirurgi.

Klantiga: Jag slog i knät i soffbordet så nu har jag ont i mitt knä.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Söndagslistan vecka 30

 1. Det är drygt att vakna tidigt. Men hurtigt av dig att gå upp & ut & röra på dig. Även om kroppen var trött. Så känns det så gött efteråt. Frukosten smakar så gott efteråt 😊🥰. Jag brukar gå en liten promenad på morgonen på fast mage.

  Ja, detta väder 😒. Det ska vara högsommar nu!! Inte känsla av lite höst!

  Det är bra att du cyklar till jobbet 👍. Mm jag såg med Sverige 🇸🇪⚽️ matchen. Ska se den i morgon onsdag.
  Fina bilder 😀.

  Kul att du fick högsta betyg på tentan 😃👏🏻. Förstår din oro innan du fick ditt besked om tentan.
  Aj att slå i knät. Hoppas att det gick bra 🫶.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Härligt med en okej vecka.
  Skönt att din fot är bättre också.
  Höstväder låter inte så kul när vi inte ens gått in i augusti.
  Carin

 3. Hoppas att du snart får besked och det är så jobbigt när man inte vet. Grymt jobbat med cyklingen till och från jobbet och det är verkligen en bra träning. Kramis <3

 4. Surt att det dröjer att få veta om utbildningstjänsten! Kanske kan du skicka ditt betygsutdrag med alla dina fina betyg till ansvarig?

  1. Det enda de ville var att jag skulle skriva när jag kommit in men jag går ju redan utbildningen. Så det enda jag kan göra nu är att vänta.

 5. Jag håller tummarna för dig att du får utbildningstjänsten! Om du fick högsta betyg på tentan så ska det väl vara sjutton om du inte får platsen! Du är verkligen en kämpe som cyklar så långt på fastande mage! Tråkigt med ditt knä, men härligt att hälen inte gör ont längre! Hoppas du får en riktigt fin och mysig söndag nu! Kramar 💖

Lämna ett svar