Min vardag

Vilken kross!

Wow, såg du matchen mellan Sverige och Italien? Sverige började väldigt knackigt men lyfte sig sedan och vann med 5-0. Det var väldigt roligt att se. Sveriges damer är nu klara för åttondelsfinal. Där kommer det bli ett tufft motstånd, Nederländerna eller USA. Så de behöver verkligen vara på tårna från start.

Mitt emellan två matcher hjälptes jag och Rickard åt att göra nudlar med kyckling. Det blir så gott med kinesisk soja och teriyakisås och både vanlig lök och purjolök. Kan tänka mig att det blir smarrigt att lägga till vitlök med. Förra gången jag gjorde rätten hade jag i både lime och ingefära och det blir ännu godare.

Ikväll har vi varit på badet. Har inte varit med om det tidigare men flygmyror har valt att svärma just på badet så det var lite som att bada sjöbad fast det var poolbad. Gillar inte insekter.

Lite senare ska jag och Rickard gå en runda. Det blir i lugnt tempo och lyssna på kroppen så jag inte får mer ont. Vet du att jag håller på att bli knäpp av att inte kunna springa. Det är bara två veckor sedan sist men jag saknar det verkligen. Cykling ger mig flås såklart men det blir inte samma sak. Har du haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Vilken kross!

 1. Ja, jag såg Sverige matchen mot Italien. Mm va segt i början. Men sen så sa det ju bara pang pang så hade dem gjort 3-0 ⚽️🇸🇪😀. Match på onsdag igen. Då ingen måste match.
  Maträtten lät god 😋. Skönt med en lugn promenad. Drygt att ha värk. Hoppas att det blir bättre snart.

  Samma för mig. Att ta mig till ett ute gym & åka till gymmet är inte samma sak.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Inte såg jag matchen, men shiet va inte Nice med insekter vid poolen, el badet. Jag har fobi mot det efter min sanering i lägenhet i feb-april.

 3. Typiskt, känns som jag är den ända som missade spelet helt. Tråkigt. Vart såg ni spelet någonstans? Tur ändå att det gick så bra för Sverige. Åååh, MUMS, det låter verkligen underbart gott! 🙂

 4. Jag missade tyvärr matchen vilket jag ångrar i efterhand, så kul att det gick så bra! Låter himla gott med hemmagjord kyckling & nudlar, måste testa någon gång 🤗 Härligt med badet men tråkigt att det var så mycket insekter 😕

 5. Såg inte matchen tyvärr då vi satt i bil på förmiddagen men har läst på flera håll att det gick bra. Skall absolut försöka se nästa match, även om det blir tufft så kommer det ju bli väldigt spännande ju.

 6. Ja, vilken match! Det hade jag aldrig trott att Sverige skulle utklassa Italien på det sättet. Jag menar de första 20 minuterna var ju faktiskt Italien det bättre laget. Varken USA eller Nederländerna är ju direkta önskemotståndare om man säger så. Kan inte ens bestämma mig vilket land jag föredrar…

  Idag kom förresten turneringen tionde(!!!) 1-0 match. Tycker du har en intressant poäng där – har målvakterna blivit bättre eller anfallsspelet blivit sämre. Kan lätt svara med att målvaktsspelet har blivit betydligt bättre. Speciellt så kallade ”blåbärsnationer” har målvakter som är otroligt duktiga. Här måste jag tyvärr säga att den svenska målvakten inte tillhör kategorin ”bättre”. Hon är lika ”svajig” som Hedvig och Falk. Tycker jag då.

  Kul är också att det egentligen bara finns två riktiga blåbärslag i detta VM med 32 lag, och det är Marocko och Zambia. Höll på att skriva Italien också, men avstår. Tycker damfotbollen har gått framåt oerhört under de senaste 10 åren. Även domarna är riktigt duktiga tycker jag. Vad tycker du?

  1. Nej, jag kan inte heller välja mellan de två länderna. Blir tufft oavsett vilket land det blir. Ja, målvakterna är verkligen ruggigt duktiga och i många situationer är det målvakterna som håller kvar lagen i matchen. Tycker inte Sveriges målvakt fått visa riktigt vad hon går för än. Håller med om att fotbollen gått framåt. Det är riktigt hög klass på domarna i detta VM tycker jag.

Lämna ett svar