Min vardag

Blixt och dunder

Igår kom det ett riktigt sommaroväder med skyfall och åskknallar. Vårt wifi la av men jag vet inte om några grannar också råkade ut för samma sak. Efter den tidiga morgonen blev det läggdags tidigt, redan klockan åtta och jag somnade direkt. Sov helt underbart skönt på den nya bäddmadrassen. Tänk att en bäddmadrass kan göra sådan skillnad. Ser fram mot att få krypa ner senare.

Nu har jag arbetat veckans sista pass i samordningen. Jag har haft lite allt möjligt att bita i och lärt mig lite nytt. Veckan som kommer nu ska jag bara jobba natt. Det ska bli skönt att få lite sovmorgon efter veckans tidiga morgnar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Blixt och dunder

 1. Vad skönt att du kan sova så gott på den nya madrassen.

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar.

  Hoppas att du har en fin söndag.
  Kram

 2. Så skönt med sovmorgon! Jag gillar inte tidiga arbetspass eftersom jag inte är en morgonmänniska. Härligt med en ny bäddmadrass och att du sover bättre med den. Det är verkligen viktigt med en bra bäddmadrass! Hoppas du får en riktigt fin och mysig helg nu! Kram ❤️

  1. Jag tycker det fungerar med tidiga arbetspass när det bara är ett par dagar i rad. Men måndag-fredag skulle inte passa mig. Jag behöver mina lediga dagar mitt i veckan.

 3. Man rekommenderas att byta bäddmadrass vart femte år men det är det nog inte många som gör.
  Några rejäla åskoväder hör sommaren till men här har det åskat ovanligt lite.

  1. Nej det tror inte jag heller. Vi har haft den gamla bäddmadrassen betydligt längre än så. Jag tycker också att det hör till med åskoväder.

  1. Jag jobbar treskift. 🙂 Inte helt optimalt alltid men jag gillar att få hela bilden av dygnetrunt-vården. 🙂 Tycker också att det är mysigt inomhus men vill inte hamna mitt i det utomhus.

 4. Igår var det väldigt fint väder, men då sov jag mig igenom dagen tyvärr. Tidigare har det kommit skurar och visst är ett friskt sommarregn underbart. tyvärr har det varit för mycket regn den här sommaren.

Lämna ett svar