Min vardag

Motivation till att plugga

När tentan i maj var skriven så plockade jag undan samtliga skolböcker och papper. De gömdes längst ner i garderoben så jag skulle slippa tänka på det. Jag behövde verkligen sommarlov och att få släppa allt med studierna. Tidigare i sommar hade jag ångest över att skolan snart skulle börja igen. Nu börjar jag känna mig redo och inspirerad till att ta tag i mina studier igen. Termin tre av fyra.

Idag är det första augusti och det innebär att det bara är dryga tre veckor kvar till första närträffen med skolan. Jag kommer behöva plocka fram skolböckerna innan dess då vi fick några basgruppsfrågor att arbeta med. Men inte idag för idag vill jag vila inför mitt nästa arbetspass som är i natt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Motivation till att plugga

 1. Hej,
  Men så skönt! Då är du halvvägs där redan och efter första dagen mer än så. Jag kommer ihåg det där när jag pluggade. Känslan att det aldrig tog slut och när man var klar med en sak så kommer nästa. Men tiden går så snabbt och det där fixar du i ett naffs! Speciellt nu när du känner dig taggad. All lycka till!
  Varm kram,
  Anneli

 2. Tiden går alldeles för fort, speciellt i ditt fall då du både jobbar och pluggar. Beundrar dig och din ork. Jag skulle nog aldrig klara det. Eller rättare sagt jag hade aldrig klarat det när jag fortfarande jobbade. Men du klarar det galant!!!
  Vad tänker du om dagens matcher? Å imorgon är det SVE-ARG kl. 09:00. Sverige vill ju hellre möta USA, vilket jag har full förståelse för, så då är det nog bäst att de vinner mot Argentina. Efter Hollands urladdning mot stackars Vietnam och USAs tafatta insats mot (stackars) Portugal så förstår jag mycket väl varför Sverige inte vill möta Nederländerna.

  PS. Vad är det för el på Holland? När jag växte upp bestod Nederländerna av Holland, Belgien och Luxemburg… DS.

  1. Det första jag tänker är att det var en korrekt bortdömning av Englands fjärde mål mot Kina. Spelaren kommer från offside och vinner en fördel med sin position = offside. Där hade kommentatorerna tokfel. Förmiddagens match såg jag inte eftersom jag sov efter nattpasset. Dagens match mot Argentina sov jag mig också igenom. Det ska bli spännande att se hur Colombia spelar mot Brasilien.

Lämna ett svar