Min vardag

En knäckig blåbärspaj

I morse när jag kom hem från jobbet så tänkte jag att jag skulle hålla mig vaken för att se Sverige möta Argentina. Men det där att hålla mig vaken gick inte alls. Jag somnade så skönt i soffan. Ikväll ska jag inte tillbaka till jobbet så då tänker jag att jag kan göra en sån där grej.

På eftermiddagen kom M förbi med en påse hemplockade blåbär och en temugg som tack för att jag hjälpte till att vattna hennes trädgård i somras. Så efter en trevlig pratstund funderade jag på vad jag skulle göra med bären. Det fick bli en blåbärspaj. Råkade låta den vara i ugnen lite för länge men ytan blev riktigt knaprig och knäckig. Så gott ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “En knäckig blåbärspaj

  1. Få saker är så gott som blåbärspaj! Eller äpplepaj.. paj helt enkelt 🙂 Idag blir det matpaj här, med pajskal på kikärtsmjöl. Det är också gott, men bärpaj är ju bäst!

    1. Jag gillar matpajer men det är tyvärr ingen favorit hos barnen. Lite trist är det allt men bara gilla läget. Jag kan ju käka paj när barnen är i skolan. 🙂

  2. Vilken fin mugg:-)
    Vet inte om du missade så mycket vad gäller matchen mot Argentina. Vädret var uselt och spelet sådär. Men så ställde Sverige upp med ett B-lag också. Vi vann med 2-0. Tyckte att Sofia Jakobsson är nästan sitt gamla jag, Rebecka Blomqvist gjorde mål igen och Jennifer Falk är minst sagt darrig, ungefär som Hedvig;-)
    Både Italien och Brasilien fick respass idag. Vem hade trott att Sydafrika och Jamaica skulle avancera till slutspel. Och imorgon är det Colombias tur…

    1. Nej det trodde inte jag heller. Men jag tycker att det är roligt att damerna bjuder upp mot riktigt bra motstånd. Det är inte givet att det är favoriterna som tar det. Hoppas på Colombia, det hade varit roligt om de går vidare. Pia Sundhage sitter nog löst som Brasiliens förbundskapten….

Lämna ett svar