Min vardag

14 timmar

Jag somnade i soffan vid fem igår kväll. Vaknade till och tyckte att jag och Rickard skulle gå ut en promenad. Direkt efter jag sagt det så somnade jag om igen…. Klev upp vid 18 och gick och la mig i sängen. Jag somnade om och vaknade till vid 20 och sedan har jag sovit till sju. Så min ”kvällsmat” blev blåbärspajen. Gissa om jag är hungrig nu. Det blir ett par mackor och yoghurt. Idag är jag ledig, jobbar först lördag natt. Blir lite fotboll på tv och sedan får vi se. Rickard har jobbat i natt och regnet står som spön i backen. Det kanske är en bra dag att ta tag i mina basgruppsfrågor. Eller så skjuter jag upp det lite till. 🙂 Vad ska du göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “14 timmar

  1. Jag har gått min dagliga morgonrunda med Ixa vid havet. Hunnit varit på köpcentret och köpt ost. Och nu sitter jag vid datorn ett tag innan jag ska fixa något att äta.
    Ha en fin dag.
    Carin

  2. Här blir det nog inte gjort så mycket i dag. Yngsta dottern med sambo ska åka hem. Lånpromenad med Miss T så klart och kanske ett bad. Vi får se…

Lämna ett svar