Min vardag

Glad men trött måndag

Jag skrev några rader imorse men av någon anledning så publicerades inte det inlägget. Försökte flera gånger men nepp, det var tvärnit. Tycker att appen Jetpack är bra vad gäller att hålla koll på statistik och för att få inspiration till blogginlägg när lusten till att skriva finns men inspirationen är noll. Men vad gäller att publicera inlägg och ladda upp bilder har den mer att önska. Du som har Jetpack till wordpress, upplever du samma problem?

I går kväll kunde jag inte somna och när jag väl somnade vaknade jag flera gånger. Så jag har varit riktigt trött idag, skönt att nu få vara hemma och vila upp mig lite. Hoppas på bättre sömn i natt. Något jag faktiskt är sugen på är att gå ut i trädgården och träna lite pilates. Kanske att jag filmar något till instagram men vi får se. Nu tänker jag sitta här en stund och vila lite. Har du haft en bra dag? Berätta gärna. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Glad men trött måndag

 1. Alltid frustrerande när tekniken till bloggen inte funkar, vi har haft liknande problem här på Nouw, väldigt frustrerande! Men roligt med pilates! Nu är det ju i och för sig tisdag, men min dag har varit bra! Jag har haft ett seminarium, pluggat med en vän, och sedan letat examenspresent till min syster. ^^

  1. Jag hade blivit tokig om jag hade min blogg på Nouw. Tycker inte att det är en bloggläsarvänlig portal med stora popupbanners som täcker hela sidan….. Det låter som att du har haft en riktigt bra dag. 🙂

 2. Min dag har varit bra men eftersom jag är trött har kanske inte motivationen varit på topp! 😊 Nu ser jag fram emot att komma hem och äta mat!

 3. Det är verkligen jobbigt när bloggen strular. Blogg.se har ofta en massa fel.
  Jag har inte haft för mig så mycket. Sitter mest ute med katterna och njuter av det fina vädret och löser korsord. Har rensat lite ogräs också. 🙂
  Ha det fint ! 🙂

  1. Ja, det var därför jag valde att börja blogga på egen domän istället. Kostar en del men så värt det att slippa en portal som strular och som jag upplevde inte brydde sig om sina bloggare.

 4. Jag kan inte hjälpa dig för jag har ”ingen app”. Finns på bloggplatsen och där går det bra.
  Vackra bilder. Tänk, det ser precis ut som sommar. Fin bild av dig också.
  Hoppas att du sov bättre nu då, natten som var, viktigt med sömn.
  Jo, tack, har det bra. Varit ute på en tidig morgonrunda och för mig är det jättebra början på dagen.
  Ha det fint.

  1. Vad skönt att det fungerar bra för dig. När man bloggar vill man ju bara att det ska fungera. Jo jag sov bättre. Tack för titten hos mig.

 5. Jag upptäckte här för ett par dagar sen att jag hade påbörjat ett inlägg med appen Jetpack för att sedan avsluta inlägget via Safari på min iPad. Och när jag då publicerade inlägget via Safari så räknas min streak om helt plötsligt. Från 192 dagar till 127 dagar helt plötsligt. Vare sig jag nu publicerar via iPaden eller mobilen. Det gjorde mig riktigt sur. Så hur den omräkningen kunde ske vet jag inte. Men appen är helt klart mycket sämre än att publicera via internet. Även om appen hade varit till stor nytta för att smidigt få iväg inlägg.

  Hoppas din kväll blir fin i alla fall!

  1. Jag märkte också för ett tag sedan att appen räknade om min streak, från något på åttio till ett igen. Så jag är på dag 90 (eller något sådant enligt appen) men har egentligen uppdaterat nonstop det dubbla antalet dagar. Riktigt irriterande, men men….

 6. Jag tycker att Jetpack har sina fördelar men när det gäller att publicera inlägg föredrar jag att använda datorn.
  Måndagen här blev bra tycker jag. Trädäcket är laserat och jag har tränat nosework i hamnen.

  Önskar en god kväll!

  1. Jag föredrar också att använda datorn. Tycker det är lättare att skriva på datorn än telefon. Gillar annars Jetpack men tycker inte om när det strular. Vill bara att det ska funka liksom.

 7. Även jag låg vaken i natt, i nästan två timmar…Men har haft en underbar dag, varit mycket i trädgården och vaktat yngsta och kompis när de badat. Så fort hostan gett sig av ska jag också bada🤗Sov gott🙏

  1. Det är så jobbigt när man inte kan sova. De senaste dagarna har jag iallafall sovit lite bättre även om det inte är helt klockrent än.

Lämna ett svar