Fotboll - Min vardag - Motivation och inspiration

En sammanfattning av min dag

  • Efter morgonens inlägg kröp jag faktiskt ner i sängen och sov i två timmar. Det var verkligen välbehövligt!
  • Till lunch gjorde jag en köttfärslimpa och hade en buffé med grönsaker och vattenmelon. Mums!
  • Ödlorna fick komma ut en stund. Men Maja är lite elak mot den andra ödlan så vi byggde ett hinder. Hon var dock smart och kunde klättra upp.
  • Igår var jag förgrymmad på en hund, idag blev jag irriterad på en bilförare. Fast mest rädd faktiskt eftersom han låg mitt i vägen och verkade inte vilja köra över på sin sida. Fick till slut bromsa rejält och då svängde han över till rätt sida. Många tankar han fladdra genom huvudet. Hade inte velat fronta den andra bilen. Fast vem vill det….
  • Jag hade en match i herrar division 7 ikväll. Luften var full av pollen och jag funderade över om jag skulle kunna springa. Men det gick så bra så och jag fick beröm av båda lagen efter matchen. Jag blev så glad!

Hehe, jag ser helt speedad ut men jag är så glad! Glad att det äntligen lossnat på fotbollsplan. Jag har brottats med dåligt självförtroende så länge (läs sedan 2019) och varit redo att ge upp flera gånger varje vecka. Ge upp med träningen och bara träna för hälsans skull. Men jag har kämpat på (läs inte fått ge upp för Rickard) och det är jag så glad över. Efter de senaste matcherna känner jag igen gamla Hanna. Det tog bara fyra år att komma hit men nu är jag redo att ge allt för att bli ännu bättre domare och ännu bättre tränad!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En sammanfattning av min dag

  1. men va duktig du är o dömmer ännu . o får beröm gud så man växer kul
    ha en härlig start på veckan kram ullie weberskold.se

    1. Hej Ullie! Vad roligt att du tittar in här hos mig. Vet du att jag kikade in hos dig igår men lämnade ingen kommentar. Det var längesedan vi sågs här på nätet. Tack för titten hos mig.

Lämna ett svar