Söndagslistan

Söndagslistan vecka 20

Godmorgon!

Jag vaknade klockan sex idag och det var ruskigt onödigt men jag kunde inte somna om. Så konstigt det där, i helgen har jag inte ställt någon klocka och planen var att sova tills jag vaknade själv för att bli riktigt utvilad. Det blev det ju inget av. Jaja, får ta en luring senare. Bilderna ovan är från min och Rickards kvällspromenad igår. Jag var så glad över att kunna fota rapsfältet. Älskar raps, tycker det är så vackert.

Känsla: Det är så skönt att ha tentan avklarad. Jag vet egentligen inte om jag är godkänd men det kändes bra under tiden jag skrev. Det känns även som att jag har en ocean av tid nu när jag inte längre behöver plugga.

Väder: Sommar! Men vinden är fortfarande lite kall. Snart kommer jag säkert klaga över att det är för varmt men just nu njuter jag.

Träning:

 • Måndag: Vila
 • Tisdag: Körde mitt styrke- och konditionspass i vardagsrummet. Tredje veckan på rad nu och det känns faktiskt som att jag redan blivit starkare. Förutom i burpees:en jag gjorde.
 • Onsdag: Pilates med Linnea, ett pass med fokus på mage och överkropp. Linnea brukar alltid fråga mig vad jag vill träna och jag brukar be henne att köra sådant som jag inte gärna gör själv hemma. Och oj vad det avslöjar alla mina svagheter.
 • Torsdag: Dömt semifinal i damcupen.
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Dömt fotboll i solen, en division 6 match. På kvällen tog jag och Rickard en härlig promenad i solen.
 • Söndag: Ikväll ska jag döma fotboll.

Mina positiva från veckan:

 • Skrivit tenta och sätter då check på termin 2
 • Gjorde en riktigt bra fotbollsmatch igår.
 • Mysigt att gå till badet med barnen även om jag inte hoppade i själv.
 • Fick förmånen att döma semifinalen i damcupen.

Bilder från veckan:

Klantigaste: Helt klart händelsen under torsdagsmatchen då jag fick en boll i huvudet. Men också igår var jag lite klantig. Jag tappade min flaska med sportdryck så den sprack. Allt läckte ut såklart.

Fotograf: Carl Holmqvist, Corren

Min torsdagsmatch fick ett besök från Corren, HÄR kan du läsa hela artikeln om du är vill. Jag frågade fotografen om det var okej att jag delade två av bilderna han tog här på min blogg och det var okej.

Något som irriterat mig: Under pandemin började jag följa ett gäng intressanta personer som stod upp för samma sak som jag. Men ibland blir jag bara så trött på misstänksamheten och den här förmågan att hela tiden se konspirationer var näsan än pekar. Det senaste jag läste är att det ligger något lurt bakom Loreens vinst i Eurovision.

Veckans mest lästa inlägg:

Veckans låt: ”syrener” med Olivia Lobato

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Söndagslistan vecka 20

 1. Raps o rypsfält är vackra, väldigt vackra! Men ändå såg jag er båda som de vackraste i ditt inlägg av idag. Det strålar om er, värme, kärlek.
  Du är duktig på att sköta om din kropp, heja dig. !
  Ha en fin söndag!

Lämna ett svar