Min vardag

Syrener och vardagspladder

Jag var så trött efter nattpasset igår, trots att det bara var en natt. Hade inte Rickard väckt mig vid två så hade jag säkert sovit betydligt längre. Efter lite mat och vila så knallade vi iväg till badet med barnen. Ida har velat gå dit ett tag nu och iförrgår öppnade det. Både Alex och Ida hoppade i men jag som kände mig trött och frusen kände inte alls för det. Efter badet så åkte vi iväg och handlade mat. Det är verkligen inte roligt att handla nu, allt är jättedyrt. Men äta måste man.

Igår så spanade jag även på mina pioner och min syren. Syrenen fick jag från en kollega från mitt gamla jobb. Hon tog ett skott från sin stora syren och gav till mig. Den var bra ledsen i flera år och för ett par år sedan började den blomma och i år kunde jag räkna till 6 blomklasar. Syrener är skolavslutning och sommar för mig. Den kalla våren har dock påverkat mina pioner så just nu är det knoppar men växten är lite tanig. Hoppas på att värme och vatten piggar på dom.

Till kvällsmat igår gjorde jag en pastarätt med bacon, lök, vitkål, morötter, tomat och paprika. Jag hade köpt en creme fraiche med smak av paprika och chili som jag hade i. Det blev väldigt gott måste jag säga.

Även idag är det soligt och fint, blir säkert riktigt varmt senare och jag ska ut i solen för att döma fotboll. Idag har jag en match i herrar division 6. Tror att det kommer bli en riktigt tuff drabbning. Frukost är inmundigad, det blev keso med torkad frukt, nötter, mandel och banan. La även på en klick jordnötssmör och så kompletterade jag med en macka. Mums! Hoppas att du får en riktigt fin dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Syrener och vardagspladder

 1. Så vackert med alla blommor nu och likaså den fina grönskan. Blev glad av dina fina bilder. Även för mig är syrener lika med skolavslutning och sommarlov. Vad trevligt att komma med barnen till badet men jag förstår att du avstod att hoppa i.
  Vilken god pastasallad! Ska absolut testa den.
  Ha det gott!

  1. Ja, den här gången avstod jag att bada men kan garantera att jag snart kommer hoppa i plurret. Vill bara att det ska bli lite varmare först.

 2. Ibland är man extra trött å det får man vara. Kul för barnen att bada lite. Så dem är lite mossiga & trötta sen 🙂.
  Vad god sallad du gjorde 😋👍. Steker du beconet??
  Syrener är så fina 🌺😀.
  Hoppas att det gick bra att döma fotboll. Vad hade du för torkad frukt till din frukost?? Lät väldigt gott 😋.

  Hoppas du har haft en fin dag! Ta hand om dig och va rädd om dig☀️🌿❣️🤗

  1. Ja, jag stekte baconet tillsammans med grönsakerna och hade sedan på creme fraiche. Den torkade frukten var mango och ananas från naturgodishyllan.

Lämna ett svar