Min vardag

Är jag ful ”au naturel”?

Oj så mycket griller en kommentar kan sätta i huvudet. Särskilt en kommentar som egentligen inte menades som det vreds till i mitt huvud. Jag kommenterade en kollegas fina sminkning och fick då höra att jag är vacker med smink och att det gör skillnad. Direkt fick jag det där behovet av att börja använda smink igen. Och ja, lite skillnad gör det ju, färgat hår, läppglans och målade ögon jämfört med ”au naturel” på fotbollsmatchen i söndags. (Bilden har några år på nacken nu).

Jag tycker egentligen inte att det är viktigt med smink till vardags och behöver inte ”klä upp mig” när jag bara ska gå till jobbet eller till affären. Det är såklart inget fel på att tycka att det är viktigt att vara ”fin” men för mig är det egentligen inte viktigt mer än vid särskilda tillfällen. Men vi får väl se om jag får vara dubbelmoralens drottning och går till jobbet med ansiktet fullt med smink imorgon….. Allt på grund av en harmlös kommentar isånafall…..

PS: Och för att svara på min egen rubrik, nej jag tycker inte att jag är ful när jag inte har smink. DS

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Är jag ful ”au naturel”?

  1. Du har rätt – du är inte ful. Punkt. Men visst kan man känna sig lite ”piffigare” med smink. Jag använder lite mascara ibland, och visst blir det lite skillnad. Men ful är jag verkligen inte, så oftast är jag naturell. Kommentarer ska inte alltid analyseras för mycket 😉

Lämna ett svar