Min vardag

Glad Påsk!

Jag googlade Hannas krypin och Påsk. Klickade sedan på bilder. Och kolla vad jag fick upp, en bild på en tjugoårig Hanna och en liten miniSamuel. Tiden springer förbi… Jag googlade påsk för att jag ville ha en bild till mitt Glad påsk-inlägg. Vilken dag säger man egentligen glad påsk? Vi diskuterade det på jobbet idag. Nåja, jag säger det idag och med denna lilla hälsning ska jag sätta mig med mitt examensarbete. Den här veckan har nästan all ledig tid gått åt till att få ihop något vettigt av alla mina tankar och allt som jag grävt fram. Jag har inte hunnit med att hälsa på hos alla mina bloggkompisar och det syns på statistiken. Syns man inte så finns man inte. Hur gör man egentligen för att få dom som hittar till en att vilja stanna kvar? Den gåtan har jag fortfarande inte knäckt efter 17 år med blogg….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Glad Påsk!

 1. Ha ha samma funderingar som jag går omkring med! Skickade ett Glad Påsk meddelande till en vän igår som svarade att jag var tidigt ute. Sen gick jag ut med hunden och hörde Glad Påsk till höger och vänster. Väldigt personligt verkar det som. Att få följare som stannar kvar. Vet ej hur man gör. Ibland känns det som att folk vill ha det där deprimerade, sjuka annars är man ointressant. Fast det vet jag inte om jag vill hålla på med 😜. Oj, vilken ung mamma du var! Som min.

 2. Vilken fin bild av dig och Samuel, toppenfin. Du är dig väldigt lik än i denna dag, välbevarad Hanna minsann!
  Det är idag man säger Glad Påsk egentligen, nu är Långfredagen över och uppståndelsen ett faktum så alla kan vara glada. Jag har läst om det här någonstans någon gång.
  Glad Påsk !

 3. Vilken söt bild på dig och lille Samuel. Ett riktigt roligt minne tycker jag. Dessutom är det väldigt skoj att se att du och Rickard fortfarande verkar vara så kära i varandra, vilket ä sällsynt efter så många år och tidig födsel. Eloge!
  Diskuterade också med min kompis idag när man fick säga ”Glad Påsk”. Egentligen kvittar det ju, men det känns ju fel att säga det på Långfredagen, för den dagen spikades Jesus väl upp på korset. Påskafton – hände nåt då? Ingen aning. Men jag vet att Jesus återuppstod som typ imorgon. Så idag är en bra dag att önska ”Glad Påsk”. Jag gjorde det ju igår, vilket var helt fel;-)

  Ja, hur håller man läsarna kvar på sin blogg? Kanske genom att skriva intressanta, informativa, trevlig och roliga inlägg som intresserar personer i alla åldrar. Sen har ju bloggbesöken minskat rejält sedan cirka 10 år tillbaka. Många har ju gått över till Instagram.

  Sedan tycker jag att du faktiskt ska prioritera ditt examensarbete. Det är ju din framtid. Så du har kämpat på i flera år, så då måste det vara prio 1;-)
  Önskar dig också en glad påsk:-)

  1. Tycker det är trist att instagram har tagit över och tiktok ska vi inte prata om. Brr, det är inget för mig. Påskafton känns som en bra dag att önska glad påsk tycker jag.

Lämna ett svar