Träning

Jag tänkte smita….

Jag tänkte låtsas som att det regnade. Hade inte Rickard frågat mig om träning så hade jag garanterat låtit latmasken styra. Men nu fick inte latmasken bestämma. Jag sprang 15*30 sekunder med en minut vila. Totalt blev det en halvtimme.

När jag har mina pluggdagar fastnar jag lätt och det blir ingen träning gjord. Jag tar inte ens en promenad. Då är det bra att jag har Rickard som ger mig en liten mental spark i baken när jag tänker ta ytterligare en extra dags vila… Men jag ska inte låtsas att det inte kändes i benen. Så det blev ”bara” femtom intervaller.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Jag tänkte smita….

  1. Och jag som trodde att ni hade stuckit till Gotland vid det här laget. Men jag har uppenbarligen missförstått det hela;-) Det är alltid bra att ha en peppande älskling som pushar en! Och det har du absolut i Rickard. Ni är ett så coolt och fint par och kompletterar varandra perfekt:-)

Lämna ett svar